Εριέττα Κούρκουλου για την Τσικνοπέμπτη: «Βίγκαν σουβλάκια, αγάπη και ενσυναίσθηση…Φτιάχνουμε τις δικές μας παραδόσεις!»

Δείτε το βίντεο που ανέβασε και χαϊδεύουν μαζί με το γιο της μια αγελάδα

Must Read

H Εριέττα Κούρκουλου, είναι γνωστό πως έχει τεράστια αγάπη για τα ζώα και είναι βίγκαν. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση έχει ιδρύσει το φιλοζωικό σωματείο “Save a Greek Stray” και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη όχι μόνο για τα κατοικίδια αλλά και αυτά που ζουν σε φάρμες όπως και εκείνα που η θέση τους είναι στην άγρια φύση. Η Εριέττα Κούρκουλου που έχει αποκλείσει από τη διατροφή τόσο τη δική της όσο και του δύο ετών γιου της Νίκου το κρέας και όλα τα ζωϊκά παράγωγα, έκανε μια ανάρτηση με αφορμή την Τσικνοπέμπτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο φαίνεται η ίδια και ο μικρός να χαϊδεύουν μια αγελάδα, την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

“Παράδοση”: Οι παραδόσεις και οι γιορτές μας υπάρχουν (υποτίθεται) για να μας θυμίζουν όμορφες στιγμές των παιδικών μας χρόνων και να ενισχύουν την πίστη μας στην οικογένεια και την αγάπη μας για την ζωή και τους συνανθρώπους μας. Μας δίνουν την ευκαιρία να μαζευόμαστε, να διασκεδάζουμε και να μετράμε τις ευλογίες μας! Όλα αυτά είναι αδύνατο να συμβούν χύνοντας τόσο αίμα, προκαλώντας τον θάνατο άλλων έμβιων όντων και διαλύοντας τις δικές τους οικογένειες… τις δικές τους φιλίες! Ναι… όπως έχω πει σε προηγούμενη ανάρτηση η οικογένειά μας αρπάζει κάθε ευκαιρία να γιορτάσει και να δημιουργήσει όμορφες στιγμές και αναμνήσεις… όμως καμία παράδοση που προκαλεί τόσο φόβο και τόσο πόνο δεν θα περάσει ποτέ το κατώφλι του δικού μας σπιτιού! Βίγκαν σουβλάκια λοιπόν, αγάπη και ενσυναίσθηση…Φτιάχνουμε τις δικές μας παραδόσεις!”, έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στη λεζάντα του τρυφερού βίντεο που ανέβασε στα social media.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This