Καλομοίρα: «Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις»

Πως διαχειρίστηκε τα αρνητικά σχόλια που έλαβε στα social media;

Must Read

Ντόρο μεγάλο έχει δημιουργήσει η νέα εικόνα της Καλομοίρας με πολλούς να κάνουν λόγο πως έχει παραμορφωθεί τελείως το πρόσωπό της από τις πλαστικές επεμβάσεις.

Ωστόσο η ίδια φαίνεται να μην πτοείται από τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει στα social media και μάλιστα πρόσφατα τόνισε πως τα έχει τόσο καλά με τον εαυτό της που δεν επηρεάζεται από την γνώμη των άλλων.

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα μιλώντας στην εκπομπή «I love Σου Κου» αποκάλυψε πως αφήνει να υπάρχουν τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που συζήτησε αυτό το θέμα με τα ανήλικά παιδιά της.

«Δεν έχω κάνει πλαστικές επεμβάσεις, τα θεωρώ τόσο αστεία τα σχόλια. Δεν θα πιστέψεις τι μου γράφουν. Αφήνω τα αρνητικά σχόλια στο Instagram, δεν με πειράζει. Με πειράζει μόνο για τα παιδιά μου που πάνε σχολείο, και που θα πάρει σχόλια η κόρη μου τέτοια αν ποτέ κάνει social media. Έδειξα στα παιδιά μου τα σχόλια και το συζητήσαμε. Συνέχεια θα λένε πράγματα. Αν κάνω ή δεν κάνω κάτι, είναι δικό μου σώμα, είναι δικαίωμά μου να κάνω ό,τι θέλω» ήταν η αφοπλιστική απάντηση της Καλομοίρας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα μέσα από την εκπομπή «Happy Day»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This