Πύρρος Δήμας: Τα παιδιά μου δεν δέχθηκαν με χαρά τη σχέση μου με την Αφροδίτη

Must Read

Ο Πύρρος Δήμας έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Στιγμές” με το Μάνο Νιφλή και αναφέρθηκε στο θάνατο της πρώτης του συζύγου Αναστασίας και μητέρας των τεσσάρων παιδιών του, στην Αφροδίτη Σκαφίδα καθώς και στο ενδεχόμενο ενός… έκτου παιδιού.

Για τη σύζυγό του Αναστασία και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο είπε «πέρασαμε δύσκολα. Δεν έχεις επιλογή πρέπει να είσαι βράχος και αυτό έκανα το διάστημα αυτό. Ευτυχώς δεν ήμουν μόνος μου. Η οικογένεια της Αναστασίας ήταν δίπλα, η μάνα της, οι αδερφές, ο αδερφός της, όλοι ήταν απίστευτα κοντά. Eκεί που χαλάρωνες όταν όλοι έπεφταν για ύπνο και καθόσουν και… ήταν κάτι δύσκολο, το περάσαμε, η ζωή συνεχίζεται, κρατάμε τις καλές στιγμές» είπε ο Πύρρος Δήμας.

 Αποκάλυψε επίσης, μια συζήτηση που έκαναν μετά το χειρουργείο της πρώην συζύγου του:
 «η Αναστασία μου είπε “θα πεθάνω” και της είπα ότι κι εγώ μπορεί να πεθάνω, μπορεί να βγω στον δρόμο και να με πατήσει αυτοκίνητο. Της είπα ότι έχουμε 4 παιδιά και πρέπει να παλέψουμε για αυτά, δεν με νοιάζει και αν πεθάνω αύριο γιατί έχουμε ζήσει ωραία πράγματα μαζί, που άλλοι δεν τα έχουν ζήσει. Μετά από αυτή τη συζήτηση το πάλεψε αγωνίστρια με χαμόγελο για τα παιδιά».

 

 

Όσο για τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα και το πώς το αντιμετώπισαν τα παιδιά του δήλωσε: «Είπα στα παιδιά ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε, δεν μπορώ να πω ότι το δέχθηκαν με μεγάλη χαρά και το καταλαβαίνω, το βρίσκω φυσιολογικό αλλά είναι και κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους».

Και πρόσθεσε «έχασα τον πατέρα μου το 2017, την Αναστασία του 2018 και την Αφροδίτη την γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και είναι από αυτά που λες ευτυχώς ο Θεός την έστειλε δίπλα μου»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This