Ο Πέτρος Κωστόπουλος μηνύει… Facebook και Instagram

Must Read

Επώνυμοι σε όλο τον κόσμο έχουν απευθυνθεί στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά τα άπειρα περιστατικά εξαπάτησης από απατεώνες που χρησιμοποιούν το όνομά τους για να προσελκύσουν ανυποψίαστους πολίτες να επενδύσουν στην αγορά Bitcoin.

Ανάμεσα στα θύματα και ο διάσημος εκδότης και παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος,  ο οποίος παρουσιάζεται μέσω Facebook και Instagram να αποκαλύπτει ότι κέρδισε 3 εκατομμύρια μετά την πτώχευση της εταιρείας του, χάρη στην πλατφόρμα Bitcoin Profit.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας σε Facebook και Instagram χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού η καμπάνια εξακολουθεί να υφίσταται και να παρουσιάζει το πρόσωπό του.

Απηυδισμένος, ο  Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε στο protothema.gr αποφάσισε να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά των εταιρειών Facebook και Instagram, τις οποίες θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνες για τον διασυρμό του.

Δείτε επίσης: Η κόρη της Madonna με αξύριστες μασχάλες, σε ομαδικά όργια για… καλό σκοπό (video)

f2

f1

f3

f4

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This