Νέα περιπέτεια υγείας για τον Κώστα Χαρδαβέλλα: «Έχει χάσει τη φωνή του»

Όσα αποκάλυψε η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου!

Must Read

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είχε βρει το θάρρος στο παρελθόν και είχε μιλήσει ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο την οποία μάλιστα και νίκησε. Να θυμίσουμε πως ο γνωστός δημοσιογράφος είχε διαγνωστεί με καρκίνο στους λεμφαδένες το 2009.

Ακόμη μία περιπέτεια υγείας όμως φαίνεται πως βιώνει ο Κώστας Χαρδαβέλλας αφού όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Μαρία Παναγοπούλου, στην εκπομπή «Happy Day»: «Τον τελευταίο καιρό ο Κώστας έχει χάσει τη φωνή του, δηλαδή μιλάει ψιθυριστά».

«Ξεκίνησε σαν μια απλή φαρυγγίτιδα, δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, μέχρι που έσβησε η φωνή του. Υπάρχει ένα θέμα στις φωνητικές του χορδές, το οποίο αντιμετωπίζεται, αλλά χρειάζεται αφωνία. Είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο να βυθιστεί στη σιωπή», εξήγησε στην συνέχεια.

«Κάνει θεραπείες και παίρνει φαρμακευτική αγωγή. Δεν επανήλθε ο καρκίνος, είναι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη περιπέτεια της υγείας του. Πρέπει να κάνει κάποιες ασκήσεις για τις φωνητικές του χορδές και παίρνει και αρκετά φάρμακα», πρόσθεσε.

Κλείνοντας, η Μαρία Παναγοπούλου είπε: «Ακόμα και στις θεραπείες πρέπει να είναι κάποιος μαζί του για να μπορεί να μιλάει αντί για εκείνον. Έχω εκπλαγεί με τη δύναμη ψυχής του Κώστα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This