Ερωτευμένοι στη σκηνή του «Final Four» Κουινέλης και Αδάμου (video)

Must Read

Γέμισε αγάπη η μικρή μας οθόνη! Πρώτη φορά εμφανίστηκαν μαζί στην τηλεόραση ο Μιχάλης Κουινέλης και η Ηβη Αδάμου, και έβαλαν… φωτιά στο γυαλί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που διανύει την καλύτερή του περίοδο μετά τη γέννηση της κόρης του, είναι πραγματικά από τα πιο αγαπημένα της σοουμπίζ.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής των Stavento και κριτής του talent show «The Final Four» ανέβηκε την Κυριακή το βράδυ στο πλατό του ΑΝΤ1, όπου υποδέχθηκε την όμορφη σύντροφό του και μητέρα του παιδιού τους, και ερμήνευσαν με πάθος τραγούδια αγάπης.

Δείτε επίσης: Ο Sin Boy ερωτευμένος με το Sin Girl του (video)

Το ωραίο δίδυμο στη ζωή και στη σκηνή πρόσφερε στους τηλεθεατές ένα ευχάριστο ποτ-πουρί από τις επιτυχίες του, ξεσηκώνοντας τους πάντες στο στούντιο.

Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια για να απολαύσει το ζευγάρι με την άνεσή της κάθισε στην κενή θέση του Μιχάλη Κουινέλη κι έτσι βρέθηκε κοντά στην Ελένη Φουρέιρα και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τον οποίο ήταν όλο στα πειράγματα και στα ερωτικά βλέμματα.

Φτωχά τα νούμερα

Πάντως ο τελικός του «Final Four» δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά στην τηλεθέαση από τη σειρά «Το κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη στο Open και το τάλεντ σόου «The Voice» στον Σκάι. Βέβαια το φινάλε του σόου σημείωσε τις καλύτερες επιδόσεις στην έως τώρα πορεία του στον ΑΝΤ1, με βάση τους πίνακες της Nielsen.

Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση του «Final Four» άγγιξε στο γενικό κοινό το 18,5% και στο δυναμικό στο 17,2%. Μάλιστα λίγο πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος άγγιξε το 33,3%. Ωστόσο η δημοφιλής σειρά του Open «Το κόκκινο ποτάμι» έφτασε το 21,2% στο δυναμικό κοινό και στο γενικό το 18,8%. Από την άλλη μεριά, το «Voice» στο δυναμικό κοινό σκαρφάλωσε στο 18,9% και στο γενικό στο 18,8%.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This