Λιάνα Κανέλλη: «Είχα φτάσει να καπνίζω 80 τσιγάρα την ημέρα»

«Ας μην το ξεκινήσουν οι νέοι, δεν προσφέρει καμία απόλαυση» πρόσθεσε

Must Read

Η Λιάνα Κανέλλη μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της στις αρχές του 2024, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μερικές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς είχε προσβληθεί από πνευμονία και RSV. Mε αφορμή αυτό, αναφέρθηκε και στο κάπνισμα, αποτρέποντας τους νέους να βάλουν το τσιγάρο στο στόμα τους.

«Είχα φτάσει στην αθλιότητα μεσούσης της πανδημίας να καπνίζω 4 πακέτα τσιγάρα, δηλαδή 80 τσιγάρα την ημέρα. Το έκοψα έκοψα μαχαίρι. Ήταν βούληση σκέτη, εγώ και το τσιγάρο τελειώσαμε» είπε αρχικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το τσιγάρο συνέβαλε (σ.σ. στην περιπέτεια της υγείας της) επειδή δεν έχουν ελαστικότητα τα πνευμόνια ενός ανθρώπου που καπνίζει κάθε μέρα». «Έπαιξε, όμως, ρόλο και η δουλειά, η άσκηση του διαφράγματος, ότι μπορώ να βήξω» πρόσθεσε.

«Κάπνισα για τρεις ζωές και παραλίγο να χάσω τη ζωή μου, ας μην το ξεκινήσουν οι νέοι, δεν προσφέρει καμία απόλαυση» είπε η Λιάνα Κανέλλη.

«Η αποστέρηση από νικοτίνη θέλει βοήθεια γιατί οι γιατροί μου είπαν ότι αν δεν ακολουθήσω διαδικασία απεξάρτησης θα έχω πρόβλημα. Από την κοκαΐνη μπορείς να βγεις σε έναν μήνα, από το τσιγάρο θέλεις από 6 μήνες έως 5 χρόνια» εξήγησε η πολιτικός.

«Ταλαιπωρήθηκα πολυ, υπήρχαν στιγμές που είπα “παραδίδω το πνεύμα” αλλά δεν ήθελα να πεθάνω, είχα πράγματα να κάνω. Αν έχεις στάση Διγενή θα το παλέψεις. Πιο εύκολα σκοτώνει η μοναξιά από την αρρώστια, θες ανθρώπους να σε σκέφτονται, για να ζήζεις γι αυτούς, θέλεις πάλη, Αν το αφήσεις θα σε αφήσει. Η ζωή είναι ωραία γιατί είναι δύσκολη» κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This