Καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση ο ηλικιωμένος ηθοποιός του Squid Game

Έγινε ο πρώτος Νοτιοκορεάτης που τιμήθηκε με Χρυσή Σφαίρα

Must Read

Καταδικάστηκε την Παρασκευή για σεξουαλική παρενόχληση ο ηθοποιός Γιονγκ-σου από την Νότια Κορέα, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στην πρώτη σεζόν της σειράς του Netflix «Squid Game». Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή για 2 χρόνια και 40 ώρες σε πρόγραμμα θεραπείας σεξουαλικής βίας.

Η ποινική έρευνα εις βάρος του ξεκίνησε το 2022, μετά την καταγγελία για σεξουαλική επίθεση δύο φορές σε μια γυναίκα, η οποία δεν κατονομάστηκε.

«Απλώς της κρατούσα το χέρι για να την καθοδηγήσω στον δρόμο γύρω από την λίμνη. Ζήτησα συγγνώμη επειδή εκείνη είπε ότι δεν θα έκανε φασαρία γι’ αυτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραδέχομαι τις κατηγορίες» υποστήριξε ο ηθοποιός.

Ο 79χρονος ηθοποιός έγινε ο πρώτος Νοτιοκορεάτης που τιμήθηκε με Χρυσή Σφαίρα, του Καλύτερου Β’ Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This