Όχι νυστέρια, όχι πλαστικά… στο Χόλιγουντ!

Ωριμες γυναίκες που βάζουν κάτω...20άρες έχοντας αποφύγει να κάνουν λίφτινγκ ή άλλες επεμβάσεις

Must Read

Την ώρα που μια σειρά από σταρ του Χόλιγουντ μοιάζει να έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι της αιώνιας νιότης με τη βοήθεια πλαστικών χειρουργών και ενέσεων, υπάρχουν και αυτές οι εντυπωσιακής ομορφιάς πρωταγωνίστριες που αποφεύγουν το νυστέρι όπως ο Διάβολος το λιβάνι. Από επιλογή δεν έχουν πειράξει τίποτα στο πρόσωπό τους, καθώς «αγκαλιάζουν» τη φυσική ομορφιά της ηλικίας τους, εκπέμποντας λάμψη προς όλες τις κατευθύνσεις.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Η Εύα Λονγκόρια γιόρτασε με κομψότητα τα 49α γενέθλιά της και για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε με τη φυσική ομορφιά της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε το 2022 στο «Prevention» δήλωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το γεγονός ότι μεγαλώνει, εξηγώντας ότι συνδέει «τη γήρανση με τη σοφία, τις εμπειρίες και την ωριμότητα». Παραδέχτηκε ότι, όταν βλέπει το πρόσωπο και το σώμα της να αλλάζουν, της προξενεί εντύπωση, αλλά, αντί να το θεωρεί «την αρχή του τέλους», προσπαθεί να το συνδέσει «με θετικά στοιχεία».

Κέιτ Μπίκενσεϊλ

Στα 50 της, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την ομορφιά των 25χρονων γυναικών. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Time» εξέφρασε την οργή της επειδή κάποιες εφημερίδες γράφουν ότι έκανε πλαστικές στο πρόσωπο, διότι, όπως είπε, «πολύ απλά δεν έχω κάνει». Εξήγησε ότι αποφεύγει το νυστέρι διότι φοβάται ότι θα αλλοιώσει το πρόσωπό της, αλλά και επειδή δεν θα το ενέκρινε η μητέρα της, την οποία δεν θέλει να απογοητεύσει.

Σάλμα Χάγιεκ

Φήμες ότι έκανε botox κυκλοφορούν κατά καιρούς για τη Σάλμα Χάγιεκ, όμως η 57χρονη ηθοποιός τις έχει διαψεύσει κατηγορηματικά. Πρώτον, όπως είπε στο «Instyle», έχει φοβία για τις βελόνες, οπότε θα της ήταν αδύνατον να κάνει ενέσεις botox. Επίσης σιχαίνεται το γεγονός ότι το πρόσωπό της δεν θα μπορούσε να κινηθεί, καθώς θα ήταν αναγκασμένη να κάνει νέες επεμβάσεις και να βάζει «όλο και πιο πολύ (botox) κάθε φορά».

Χάλι Μπέρι

Η 57χρονη Χάλι Μπέρι έχει παραδεχτεί ότι νιώθει στο πετσί της την πίεση να καταφύγει στο «νυστέρι», ιδίως όταν βλέπει τις συνομήλικές της να κάνουν τη μια επέμβαση αισθητικής μετά την άλλη. «Οταν βλέπεις όλους γύρω σου να το κάνουν, έρχονται οι στιγμές που αναρωτιέσαι αν για να επιβιώσεις σε αυτή τη βιομηχανία (Χόλιγουντ) πρέπει να κάνεις το ίδιο» δήλωσε στο Yahoo Beauty και πρόσθεσε ότι οι σκέψεις αυτές περνάνε από το μυαλό της, διότι πάντα κάποιος την προτρέπει να κάνει πλαστικές.

Ντρου Μπάριμορ

Η 49χρονη Ντρου Μπάριμορ πάντα έκλεβε καρδιές με τη φυσική της ομορφιά, και σε διαδικτυακή συζήτηση που είχε με την Τζέιμι Λι Κέρτις αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν έχει σκοπό να αλλάξει τίποτα πάνω της. «Δεν θέλω να πολεμήσω τη φύση. Το να γερνάει κανείς είναι ασφαλές και υπέροχο» είπε, σημειώνοντας ότι το κάνει για να δώσει το καλό παράδειγμα στις δυο κόρες που μεγαλώνει. «Μεγαλώσαμε σε μια βιομηχανία (Χόλιγουντ) όπου το ζητούμενο ήταν να πιεις από την πηγή της νιότης, αλλά εγώ δεν θα βάλω ποτέ την υπογραφή μου σε κάτι τέτοιο» τόνισε.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε αγανακτήσει με όλους όσοι έσπευσαν να εξάρουν το «θάρρος» της, όταν άφησε να φανούν οι λευκές τρίχες των μαλλιών της. Ξεκαθάρισε δε σε όλους ότι δεν την ενδιέφερε καθόλου να κάνει οποιαδήποτε επέμβαση αισθητικής. Μιλώντας στο Bustle δήλωσε ότι αυτό που την απασχολεί περισσότερο όσο περνούν τα χρόνια είναι να νιώθει καλύτερα ως ο πραγματικός της εαυτός και όχι να παραμείνει όμορφη ή να αποφύγει τα γηρατειά.

Μέριλ Στριπ

Στα 74 της, η Μέριλ Στριπ είναι μια από τις πιο κομψές γυναίκες του Χόλιγουντ και οι παραγωγοί κάνουν ουρά για να της προσφέρουν νέους ρόλους, χάρη στο κορυφαίο υποκριτικό της ταλέντο. Η σταρ είναι κάθετα κατά των πλαστικών εγχειρήσεων, καθώς, όπως δήλωσε στο περιοδικό «Good Housekeeping» το 2008, δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο καταφεύγει κάποιος στις επεμβάσεις αισθητικής. «Πρέπει να αγκαλιάσεις το γεγονός ότι γερνάς» είπε, τονίζοντας ότι «η ζωή είναι πολύτιμη και, όταν έχεις χάσει πολλούς ανθρώπους, συνειδητοποιείς ότι κάθε ημέρα είναι ένα δώρο».

Κέιτ Γουίνσλεϊτ

Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν όταν έχασε αρκετά κιλά, η Κέιτ Γουίνσλετ δεν πείραξε ποτέ το πρόσωπό της, καθώς παραμένει πιστή σε όσα δήλωσε το 2011. Μιλώντας στην «Telegraph» ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να ενδώσει στην πλαστική χειρουργική. «Εναντιώνεται στις ηθικές αρχές μου» είπε, εξηγώντας ότι πάει κόντρα σε όλα όσα της έμαθαν οι γονείς της μεγαλώνοντάς την, αλλά και στο πόσο πολύ εκτιμάει η ίδια τη φυσική ομορφιά, η οποία έχει τη δική της χάρη σε κάθε ηλικία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This