Η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε την ηλικία της: «Kουβαλάω αυτό το νούμερο σαν παράσημο»

«Τι να κλέψω από χρόνια; Δύο; Τρία χρόνια; Και να κρύψω χρόνια τι;» είπε μεταξύ άλλων

Must Read

H Kατερίνα Λέχου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” και έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης. Όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η συζήτηση πήγε στα πόσα χρόνια η ηθοποιός μετράει στο χώρο της υποκριτικής, εκείνη απάντησε πως βρίσκεται 36.

 «Πόσα χρόνια είσαι σε αυτόν τον χώρο;», ήταν η ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη, με την Κατερίνα Λέχου να απαντά: «36». «36; Δεν τα έχεις μετρήσει καλά μού φαίνεται. Έβαλες και λίγο παραπάνω, αλλά δεν πειράζει», σχολίασε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.

Τότε, η Κατερίνα Λέχου είπε: «Είμαι 57 και δουλεύω από ηλικία 21 ετών. Δεν είμαι καλή στα μαθηματικά. Είμαι 36 χρόνια ενεργά σε αυτόν τον χώρο. Τι να κλέψω από χρόνια; Δύο; Τρία χρόνια; Και να κρύψω χρόνια τι; Και να πω ότι είμαι 52 χρονών και όχι 57, και; Τι έγινε μετά; Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι και η ενέργεια που έχω. Εγώ κουβαλάω αυτό το νούμερο σαν παράσημο».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This