Νανά Παλαιτσάκη: “Ο πατέρας μου σκοτώθηκε όταν ήμουν πέντε ημερών, η μητέρα μου ήταν στο μαιευτήριο”

"Την εποχή μου δεν έπαιρνα κανονικό ενδεικτικό, ήμουν το ορφανό του τάδε" πρόσθεσε

Must Read

Η Νανά Παλαιτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης μιλώντας για τη ζωή της ως έναν αυτοσχεδιασμό, για το θάνατο του πατέρα της και πως αυτός τη στιγμάτισε από την βρεφική της ακόμα ηλικία.




«Ο πατέρας μου σκοτώθηκε σε ένα ηλίθιο αυτοκινητιστικό στη Φιλοθέη όταν ήμουν 5 ημερών. Η μητέρα μου ήταν ακόμη στο μαιευτήριο. Αποτέλεσε σταθμό στη ζωή μου. Την εποχή μου δεν έπαιρνα κανονικό ενδεικτικό, ήμουν το ορφανό του τάδε. Όταν δεν είχες τον μπαμπά σου, σε θεωρούσαν υποδεέστερο. Έπρεπε να είσαι “η κόρη του”. Το ενδεικτικό μου ήταν κίτρινο και των υπόλοιπων παιδιών λευκό και η μητέρα μου μού έδινε πλαστό ενδεικτικό για να μην καταλάβω τίποτα και αυτό ήταν ακόμα πιο τραυματικό από το να μου έλεγε την αλήθεια» είπε η Νανά Παλαιτσάκη.

«Το να μεγαλώσει ένα παιδί είναι το μεγαλύτερο γαλόνι που μπορεί να εισπράξει ένας άνθρωπος. Θεωρώ ότι δεν υπήρχε σημαντικότερη σχέση στη ζωή μου από αυτή που έχω με τον γιο μου. Δεν απαλλάχτηκα από τις ενοχές για τις ώρες που δεν ήμουν με το παιδί μου. Θα ήθελα πολύ να ζήσω τις γιορτές του παιδιού μου και να μην έχω βάρδια. Μου κόστισε» εξομολογήθηκε για το γιο της.

Αναφερόμενη έπειτα, στους τρεις γάμους της, η δημοσιογράφος είπε: «Επειδή από τον πρώτο μου γάμο προέκυψε ο Αλέξης, να είναι καλά ο μπαμπάς του και ένας μεγάλος έρωτας που έγινε γάμος ήταν με τον Κώστα Σγόντζο. Η ζωή μου είναι πληκτική, δεν είχε παράλληλες σχέσεις. Δεν ξέρω κάποιοι πώς το κάνουν. Δεν μπορούσα να είμαι με παντρεμένο άνθρωπο. Είμαι κι εγωίστρια, θέλω να είμαι πρωταγωνίστρια στη ζωή του άλλου! Δεν μου πάει σαν ρόλος καθόλου! Η αφεντιά μου έμεινε δεκαετία παντρεμένη, άλλα δέκα χρόνια με τον επόμενο σύζυγο. Μου αρέσει πάρα πολύ να περιποιούμαι τον άντρα, να μαγειρεύω, να τον φροντίζω. Είμαι πάρα πολύ παραδοσιακή. Αλλιώς φαίνεται έξω. Το έξω δεν μπορούσαν να το αντέξουν οι σύντροφοί μου. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, ο δεύτερος σύζυγός μου, ο Σγόντζος, παρά το ότι ήταν προβεβλημένος, δεν ήταν καθόλου έτοιμος να υποδεχτεί αυτό το κύμα δημοσιότητας και είχαμε τζατζαρίσματα».




 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This