Βαρύ πένθος για τον Τάσο Κωστή – Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του σύζυγος

Έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο όπως είχε δώσει και ηθοποιός πριν καιρό αλλά δυστυχώς εκείνη δεν τα κατάφερε...

Must Read

Ο Τάσος Κωστής είναι από τους ανθρώπους που δεν φοβήθηκαν να μιλήσουν ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που είχε όταν έδωσε μάχη με τον καρκίνο τονίζοντας πως: «Περισσότερο στεναχωρήθηκα για τη γυναίκα μου και τον γιο μου που περίμεναν έξω από το χειρουργείο, έβλεπα στα μάτια τους τον πόνο».

Ο ίδιος μπορεί να ξεπέρασε τον κίνδυνο, ωστόσο η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι αφού η ίδια αρρώστια «χτύπησε» την πολυαγαπημένη του σύζυγο. Ο γνωστός ηθοποιός, έπειτα από 44 χρόνια κοινής πορείας, δήλωνε ακόμη ερωτευμένο με το «κορίτσι του» όπως συνήθιζε να την αποκαλεί αφού είχε όλα τα στοιχεία: «Της γκόμενας, της ερωμένης, της μάνας, της συζύγου».

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό» είχε αναφερθεί στην αρρώστια της συζύγου του λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Πέρασα τη δική μου περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο πριν 10 χρόνια και τώρα περνάω με τη γυναίκα μου το ίδιο. Το παλεύουμε. Έχουμε κλάψει, έχουμε πέσει πολλές φορές κάτω, σημασία έχει να σηκωνόμαστε».

Δυστυχώς όμως η αγαπημένη του Μαριάννα δεν κατάφερε να γλιτώσει από την επάρατο νόσο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», πριν λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This