Η Παπαδήμα και η θητεία στους «Δυο Ξένους» με τον αείμνηστο Σεργιανόπουλο

Must Read

Τη θητεία της στο θρυλικό σίριαλ «Δυο Ξένοι» των Ρήγα – Αποστόλου, με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Νίκο Σεργιανόπουλο, θυμήθηκε η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Με τον Νίκο Σεργιανόπουλο θυμάμαι σε μία σκηνή ότι έπρεπε να φιληθούμε και ντρεπόταν να με φιλήσει. Ο Αίαντας Μανθόπουλος ήταν ένα συγκινητικό παιδί, με πολλή σκέψη, και ήταν φίλος μου τα επόμενα χρόνια της σειράς. Η Χρυσούλα Διαβάτη ήταν η ψυχή του πλατό, τη λάτρευε ο Ρήγας» είπε σε συνέντευξή της η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας έπειτα πώς μπήκε στη σειρά και ο άντρας της Γιάννης Μποσταντζόγλου.

«Κάποια στιγμή μού είπε ο Αλέξανδρος να έρθει ο Γιάννης στη σειρά και ήταν εκεί η Δέσποινα Βανδή κι έγιναν κολλητοί» ανέφερε, συμπληρώνοντας: «Δεν βλέπω τον εαυτό μου στις επαναλήψεις, όταν έτυχε και είδα, είπα: “Παναγία μου, πώς γέρασα;”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This