Η Τάνια Μπρεάζου εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε τη σχέση της με τον Γιώργο Αμούτζα

Το τηλεοπτικό και όχι μόνον όπως φαίνεται ζευγάρι ταξίδεψε μαζί στη Ρουμανία κάτι που δείχνει πως έχουν έρθει πλέον ιδιαίτερα κοντά

Must Read

Ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου, είναι τηλεοπτικό ζευγάρι στο show του Νίκου Κοκλώνη J2US, ωστόσο τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν έντονα φήμες ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, καθώς τους έχουν δει να ανταλλάσσουν φιλιά σε γνωστό bar του κέντρου, ενώ πραγματοποίησαν κι ένα ταξίδι στη Ρουμανία, τη χώρα από την οποία κατάγεται η τραγουδίστρια και πήγαν για να δουν τη μητέρα της που ζει εκεί.

Μέχρι στιγμής, αν και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους είναι σε σχέση, δεν επιβεβαίωναν την είδηση. Μάλιστα ο ηθοποιός στην τελευταία του συνέντευξη που έδωσε στο savoirville.gr και στην δημοσιογράφο Έλενα Φάκου, όταν ρωτήθηκε αν είναι ελεύθερος ή σε σχέση απάντησε:

Ποιο είναι το relationship status σου αυτή την περίοδο;

Eίμαι single εδώ και πολύ καιρό και βαρέθηκα, έχει αρχίσει να με ενοχλεί πλέον η μοναξιά. Βγήκα από μια πολύ μεγάλη σχέση εδώ και πολύ καιρό. Όταν βγήκα από τη σχέση μου τότε, είχα μεγάλη ανάγκη να μείνω μόνος μου, να ηρεμήσω, να χαλαρώσω, να πάρω χρόνο με τον εαυτό μου κι όλα αυτά που θεωρώ αναγκαία να συμβαίνουν όταν χωρίζει κάποιος μετά από μια μακροχρόνια σχέση. Πλέον έχει αρχίσει σιγά σιγά η μοναξιά να είναι λίγο ενοχλητική. Υπάρχουν στιγμές που θέλεις έναν άνθρωπο να μοιραστείς και τη χαρά σου και τις επιτυχίες σου αλλά και τις δύσκολες στιγμές. Θέλεις ένα στήριγμα, μια παρέα, θέλεις να κάνεις και πλάκα και για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό η κοπέλα σου να είναι και το φιλαράκι σου, να γελάτε, να διασκεδάζετε, να πηγαίνετε κανένα γήπεδο, να είναι οπωσδήποτε- Παναθηναϊκός άντε να συμβιβαστώ μέχρι να υποστηρίζει την ομάδα της ΑΕΚ, όμως μέχρι εκεί.

Η Τάνια Μπρεάζου από την πλευρά της, στις τελευταίες της τηλεοπτικές δηλώσεις, προσπάθησε με διάφορους ελιγμούς να αποφύγει την απάντηση σχετικά με το αν βρίσκεται σε σχέση ή αν είναι μόνη, ωστόσο τελικά δεν αρνήθηκε το γεγονός ότι δεν είναι μόνη, κάτι που δείχνει πως η προφανώς η σχέση του ζευγαριού προχωράει, εξελίσσεται και ωριμάζει με την τραγουδίστρια να μην θέλει να τηρήσει την γραμμή περί “φιλικής σχέσης” μεταξύ τους που κράτησαν στην ενδιάμεση κοινή τους συνέντευξη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This