Βρισηίδα Ανδριώτου: «Κατινιές δεν κάνω αλλά μπαίνω στο instagram του Σπύρου και κάνω unfollow κάποιες που ακολουθεί»

«Κορίτσια, σας εύχομαι να βρείτε έναν άντρα σαν τον Σπύρο», είπε με καμάρι το μοντέλο.

Must Read

Η Βρισήιδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι από τα ζευγάρια που εκφράζουν τον έρωτά τους με κάθε ευκαιρία. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και κάνει όνειρα για το μέλλον.

Το μοντέλο μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στον φαρμακοποιό της καρδιάς της με τα πιο τρυφερά λόγια τονίζοντας πόσο τυχερή είναι που τον έχει στη ζωή της ενώ παραδέχτηκε πως είναι η ζηλιάρα στην σχέση τους.

«Μαγειρεύουμε και οι δύο στο σπίτι. Όταν εγώ είμαι κουρασμένη, θα μαγειρέψει ο Σπύρος. Κορίτσια, σας εύχομαι να βρείτε έναν άντρα σαν τον Σπύρο. Εννοείται πως εγώ ζηλεύω περισσότερο. Πάω στο φαρμακείο ή για να τον βοηθήσω ή για να του δώσω ένα φιλί και να φύγω.

Για έλεγχο δεν πάω, αλλά έχω ζηλέψει μια φορά που ήταν ένα μοντέλο εκεί. Κατινιές δεν κάνω, αλλά 2-3 φορές έχω μπει στο Instagram να δω τι ακολουθεί. Μπαίνω και κάνω unfollow κάποιες που ακολουθεί», είπε χαρακτηριστικά.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This