Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την υγεία του: «Αν είχαμε καθυστερήσει πέντε λεπτά, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά…»

«Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν ο άγγελος μου, αλλά δε μπορώ να πω ότι ήταν ψύχραιμη», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Must Read

Έμφραγμα έπαθε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός ηθοποιός είναι καλύτερα στην υγεία του, ωστόσο δεν μπορεί να συνεχίσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και ήδη έχει αντικατασταθεί στην θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο ίδιος ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με την Δανάη Μπάρκα να συγκινείται καθώς ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι σαν δεύτερος πατέρας της.

«Χαίρομαι τόσο πολύ που μιλάμε, που γύρισα και είμαστε σε κουβέντα… Δέχτηκα ένα μεγάλο κύμα αγάπης και υποστήριξης, σχεδόν ιαματικό. Σας ευχαριστώ πολύ. Τα κινητά μου, έχουν γεμίσει από μηνύματα και δε μπορώ να απαντήσω σε όλα, δε μιλάω ακόμα στο τηλέφωνο, είμαι σε περίοδο ανάρρωσης, σε μια περίπου καραντίνα, δε πρέπει να κουράζομαι πολύ.

Είναι μια καλή ευκαιρία όμως τώρα να στείλω όλη μου την αγάπη στους ανθρώπους που νοιάζονται για μένα, και να τους πω ότι είμαι καλά, ότι τα δύσκολα πέρασαν μάλλον και ότι σε όλη αυτή την περιπέτεια, που είχα έναν Άγγελο μαζί μου, είχα τον Ταξιάρχη μαζί μου, γι’ αυτό και μιλάμε τώρα», είπε αρχικά.

«Μετά από ένα τόσο σοκαριστικό περιστατικό όλα είναι καινούργια… Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπεις τη ζωή με άλλα μάτια. Έχεις ένα πλάνο καινούργιο, μια νέα ματιά για τα πράγματα. Υπήρχαν κάποια δείγματα, στα οποία δεν έδωσα τόσο μεγάλη σημασία όσο θα έπρεπε. Υπήρχε και μια κληρονομικότητα…Τέλος καλό όλα καλά. Σημασία έχει ότι λειτούργησαν τα πράγματα πολύ γρήγορα στην περίπτωσή μου…

Δεν καθυστερήσαμε και αυτό ήταν πολύ βασικό για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ήταν ένας πόνος πολύ δυνατός, κι ένα σφίξιμο σαν χταπόδι. Καταλάβαινες ότι κάτι δε πάει καλά. Ήταν ένας πόνος και ένα σφίξιμο στο στήθος… Αν ήμουν μόνος μου, ίσως το άφηνα να δω αν θα περάσει… Αν είχαμε καθυστερήσει πέντε λεπτά, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά…», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Επειδή ήταν ένα πολύ οξύ περιστατικό, για τον επόμενο μήνα θα πρέπει να είμαι σε μια συντηρητική καραντίνα. Από τον επόμενο μήνα και μετά θα μπορέσουμε σιγά σιγά να πάρουμε τα πάνω μας. Η επιστροφή στο θέατρο θα γίνει με την καλοκαιρινή περιοδεία… Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα βρούμε και πάλι τον δρόμο μας. Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν ο άγγελος μου, αλλά δε μπορώ να πω ότι ήταν ψύχραιμη. Πιο πολύ ψύχραιμος ήμουν εγώ και η φίλη μας, η Ελένη…», κατέληξε ο ηθοποιός.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This