Βάσω Γουλιελμάκη: “Κάθε πρωί, θα κοιταχτώ στον καθρέφτη και θα πω «μπράβο, είσαι πολύ ωραία, προχώρα»

«Από τη στιγμή που έφυγε η κόρη μου για σπουδές στο εξωτερικό, η καθημερινότητά μου είναι πιο εύκολη, γιατί έχω λιγότερες ευθύνες» είπε η ηθοποιός 

Must Read

Η Βάσω Γουλιελμάκη, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στη ζωή της τώρα που η κόρη της έχει φύγει για σπουδές στο εξωτερικό, στην αυτοπεποίθηση, στην οικογένειά της και στο πως θέλει να είναι πλέον ένας σύντροφος δίπλα της.

«Από τη στιγμή που έφυγε η κόρη μου για σπουδές στο εξωτερικό, η καθημερινότητά μου είναι πιο εύκολη, γιατί έχω λιγότερες ευθύνες» είπε αρχικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάθε πρωί που θα σηκωθώ, θα φτιαχτώ και θα κοιταχτώ στον καθρέφτη και θα πω “μπράβο, είσαι πολύ ωραία, προχώρα”. Τώρα πια ξοδεύω και κάτι παραπάνω για μένα. Βλέπω κάτι στη βιτρίνα και το παίρνω. Παλιά έλεγα “άστο μωρέ, πάρε κάτι για τη Μαρίλια”».

Όσο για τη μοναχικότητα που βιώνει, ανέφερε: «Δεν απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου, γιατί την έχω όποτε θέλω κι επίσης, έχω μεγαλώσει και με κόσμο στο σπίτι μου, με 8 αδέρφια. Η οικογένειά μου είναι η δικλείδα ασφαλείας μου. Θέλω έναν σύντροφο που είναι δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα. Να κρατάω ένα χέρι και να πω “πάμε”».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This