H Κατερίνα Παπουτσάκη μας συστήνει τον αδερφό της σε μια σπάνια φωτογραφία

"Οικογένεια πρώτα" έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της κοινής τους εικόνας

Must Read

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, κυρίως μαζί με τα παιδιά της.

Αυτή τη φορά όμως, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με τον μικρότερο αδερφό της Γιάννη Παπουτσάκη, με τον οποίο δεν μοιάζουν ιδιαίτερα, καθώς εκείνος έχει ανοιχτόχρωμα μάτια.

Οι δυο τους πόζαραν μαζί μέσα στο αυτοκίνητο, με την ηθοποιό να γράφει: “Οικογένεια πρώτα” στη λεζάντα της φωτογραφίας τους.

Η ηθοποιός στην εκπομπή “Μαμά- δες” της ΕΡΤ είχε πει για την οικογένειά της:

“Είχα πολύ καλή σχέση με τους γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν ανοιχτόμυαλος. Μάλιστα όταν στην εφηβεία, πήγαιναν και του έλεγαν ότι η “Η Κατερίνα φιλιέται με κάποιον πως το επιτρέπεις, εκείνος απαντούσε “κι εσύ το ίδιο έκανες στα 15 σου”. Αλλά είχε πάντα μια υπερποστατευτικότητα. Εκεί στη ζόρικη – σκληρή φάση της εφηβείας μου, στα 16-17 ήταν μια φάση που επεξεργαζόμουν όλη αυτή την ιστορία και μου τα “έσκαγε”, ήταν η περίοδος του χωρισμού των γονιών μου, κάπως εκεί σαν να ξέσπασα, σαν να έκανα ένα μπαμ”.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ..
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΑΓΟΥΡΑ..
    (ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ,ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ..)
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ..ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΗΣ ..ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.\ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ,ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ..
    ..
    ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΨΩΝΑΡΕΣ ΚΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ,ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΣΤΟΣ..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This