Γιώργος Αγγελόπουλος-Δήμητρα Βαμβακούση: Στα Χανιά για να γνωρίσει ο πνευματικός τους την κόρη τους

Must Read

Στην Κρήτη βρέθηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση μαζί με την κόρη τους και όλοι μαζί επισκέφθηκαν τον Άγιο Ματθαίο στα Χανιά, προκειμένου να την δει από κοντά ο πνευματικός τους, Δημήτριος Λουπασάκης.

«Όταν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη και η αγάπη είναι δύσκολή να τη δώσεις. Πρέπει να έχεις πολύ ωραία ψυχή και να είσαι απελευθερωμένος για να μπορέσεις να αγαπήσεις τον άνθρωπο. Κι όταν αγαπάς τον άνθρωπο, τότε ο Θεός σε ευλογεί και είσαι κοντά του», φαίνεται να λέει, στο βίντεο που ανάρτησε το ζευγάρι στα social media, ο πνευματικός τους ενώ έχει στην αγκαλιά του την μονάκριβή τους.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγραψε κάτω από την ανάρτησή του: «Κατά την επίσκεψη μας στην Κρήτη δεν θα γινόταν να μην πάμε στον Άγιο Ματθαίο στα Χανιά για να συναντήσουμε τον πνευματικό μας πατέρα Δημήτριο Λουπασάκη. Ο λόγος του μας δίνει πάντα δύναμη και έτσι του ζήτησα να δώσει μερικές ευχές στον κόσμο. Εσάς! που μας στέλνετε μηνύματα πόνου και αγάπης προσπαθώντας να βρείτε τον Π.Δημήτριο για τις δικές σας δοκιμασίες. Να έχουμε όλοι την ευχή του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This