Ειρήνη Στεριανού: «Πήγα στο τμήμα για απειλές που δεχόμουν όχι μόνο με κοροϊδευαν, δε με γύρισαν καν σπίτι μου»

«Δεν υπάρχει καμία προστασία...» καταγγέλλει το μοντέλο!

Must Read

Η Ειρήνη Στεριανού είναι από τα δημόσια πρόσωπα που είχαν μιλήσει στο παρελθόν για την υπόθεση revenge porn στην οποία είχε εμπλακεί γεγονός το οποίο την οδήγησε σε ψυχολόγο.

Η ίδια όμως είχε πέσει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς και από πρώην σύντροφό της για τον οποίο είχε κάνει καταγγελία στην αστυνομία αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά και η ίδια στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δεν βοηθήθηκε.

Αφορμή για να μιλήσει, στάθηκε η γυναικοκτονία που έγινε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων που σόκαρε το πανελλήνιο.

«Μου έχει συμβεί αντίστοιχο γεγονός και να πάω στο τμήμα και οι αστυνομικοί να μη με γυρίσουν σπίτι μου. Ήμουν στο τμήμα μέχρι αργά το βράδυ, με κρατάγανε με το ζόρι μέχρι να διασταυρώσουν ότι τους λέω αλήθεια και στο τέλος, 4-5 το πρωί, μου είπαν να φύγω μόνη μου, ενώ δεν είχα αμάξι. Μου είπαν ότι δεν έχουν να με πάει κάποιος και πρέπει να φύγω μόνη μου…

Δεν υπάρχει καμία προστασία… Πήγα να ζητήσω βοήθεια για απειλές που δεχόμουν, και όχι μόνο με κοροϊδευαν, δε με γύρισαν καν σπίτι μου, μου είπαν να πάρω ταξί…» είπε το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This