Γιάννης Γιοκαρίνης για το αυτόφωρο: «Ένας ψιλοτσακωμός ήταν! Τώρα πεθαίνουμε στα γέλια»

«Από τον φόβο της πήρε τηλέφωνο», είπε για την καταγγελία που έκανε η σύζυγός του για ενδοοικογενειακή βία.

Must Read

Στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή βία οδηγήθηκε ο Γιάννης Γιοκαρίνης. Ο γνωστός ερμηνευτής φαίνεται πως είχε έναν έντονο τσακωμό με την σύζυγό του κι εκείνη με την σειρά της τον κατήγγειλε στην αστυνομία. Ωστόσο μετά από λίγο ανακάλεσε την καταγγελία και ο τραγουδιστής αφέθηκε ελέυθερος.

Για τα όσα συνέβησαν μίλησε το ζευγάρι στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τον Γιάννη Γιοκαρίνη να διακωμωδεί την κατάσταση τονίζοντας πως ήταν ένας απλό τσακωμός.

«Τίποτα μωρέ, ένας ψιλοτσακωμός για μία τρύπα στο τραπέζι που μου ζήτησε να κάνω το Σοφάκι και κι εγώ μέσα στην τεμπελιά μου, μέσα στο μυαλό μου, μάλλον, δεν είναι τεμπελιά. Μέσα στις σκέψεις που είχα στο μυαλό μου, αγχωμένος να τελειώσω αυτά που σου λέω, τις στουντιακές υποχρεώσεις λέω “Άστο μωρέ, άστο” και μου λέει “Όλο αναβολές Γιάννη”.

Ε και ξέρεις τώρα φωνή στη φωνή, αυτό ήταν. Ανέβηκαν οι τόνοι, αλλά γράφτηκαν διάφορα μη χαρακτηρίσω τώρα πώς… ανακρίβειές να το πω ευγενικά, που δεν ισχύουν. Ότι την έπιασα από τον λαιμό, γραφτήκανε κάτι που δεν ισχύουν με τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

«Ένα καβγαδάκι που ανέβασε τους τόνους. Από τον φόβο της πήρε τηλέφωνο, έτσι για να έρθουν ίσα – ίσα να γίνει μία σύσταση ας πούμε αλλά έλα που όταν ήρθαν μου είπαν “Δεν γίνεται πρέπει να έρθετε μαζί”. Και μπήκαμε στον χορό. Αθώος ήμουν, αθωώθηκα, ορίστε. Ήμουν εκνευρισμένος και λέω άσε να κάνει ό,τι θέλει, δεν ήξερα τι έκανε. Ε, μετά άκουσα που μίλαγε, άκουσα που ασχολήθηκε με κάτι που δεν θυμάμαι… Δεν πήρα χαμπάρι. Όταν χτύπησε το κουδούνι κι άνοιξα και ήρθαν τα παλικάρια, εκεί αυτό ήταν. Τώρα γελάμε, τώρα πεθαίνουμε στα γέλια», κατέληξε.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This