Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη συναισθηματική σας ζωή απαιτούν από εσάς μεγάλα πάθη. Εφόσον πιστεύετε ότι ένας κύκλος ολοκληρώθηκε, τελειώστε τον οριστικά προτού πάτε για άλλα. Μην κάνετε πίσω μόνο και μόνο επειδή πιέζεστε από το περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε κάτι καινούργιο και μην ανακυκλώνετε σκέψεις σας που τελικά σας γυρνούν σε παρελθούσες καταστάσεις. Καινούργιες ευθύνες θα σας βγάλουν από την ανία σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πάλι ζωντανοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ψάξτε για τη δύναμη που κρύβετε μέσα σας και σταθείτε στα πόδια σας. Αλλάξτε όποιο κεφάλαιο της ζωής σας δεν πάει τόσο καλά όσο θα θέλατε. Δεν αποκλείεται να κάνετε και αγορές που είχατε προγραμματίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση. Μην αφήσετε άτομα στα οποία αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν.

ΛΕΩΝ: Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα έχει κουράσει τον σύντροφό σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε έως τώρα να ξεπεράσετε, βρίσκοντας λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε στη θέση τους όσους προσπαθούν να σας περάσουν αυτά που θέλουν μόνο οι ίδιοι. Οσοι είστε δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ερωτικά καλέσματα. Δείξτε πόσο αποφασιστικοί είστε ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό από το να χάνετε ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε να σας αλλάξουν, επειδή σε κάποιους τυχαίνει να μην αρέσετε. Τολμήστε να κάνετε αυτά που θέλετε και μην εγκλωβίζεστε στα δήθεν των άλλων. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, γι’ αυτό μην έχετε τόσο πολύ άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κρίνετε επιφανειακά τα γεγονότα, παρασυρμένοι από επιπόλαιες κρίσεις. Με τη βοήθεια της διπλωματίας, μπορείτε να ξεμπλέξετε από περίεργες καταστάσεις. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη γυρίζετε συνέχεια στο παρελθόν σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μελαγχολείτε. Είναι προτιμότερο να μείνετε για σήμερα στη ρουτίνα σας παρά να διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση που δεν σας αφορά για να μην παρεξηγηθείτε αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη δείχνετε ευάλωτοι, αλλά αποδείξτε στους γύρω σας ότι μπορείτε να κάνετε πολλά. Διορθώστε όσο μπορείτε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας. Αφήστε στην άκρη την ανταγωνιστική σας διάθεση και δουλέψτε ομαδικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεθάψτε παλιά σχέδια και όνειρα, και δείτε τα υπό το πρίσμα της σημερινής σας πείρας αλλά και των τωρινών σας αναγκών, ξεκαθαρίζοντας ποια έχουν ακόμα ισχύ και ποια μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεσή σας φτιάχνει αισθητά και είναι ευκαιρία τώρα που θα έχετε καλή ψυχολογία να αποφασίσετε να πάτε διακοπές, αν ακόμα δεν έχετε πάει, είτε με τον σύντροφό σας είτε για να γνωρίσετε το άλλο σας μισό, όσοι είστε ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This