Φαίδρα Παπανδρέου: Μετρ των πινέλων το «κορίτσι της Σήλιας Κριθαριώτη»

Η καλλονή εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, παρουσιάζει την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής σε γνωστή γκαλερί της Αθήνας

Must Read

Την πρώτη της έκθεση ζωγραφικής παρουσιάζει σε γνωστή γκαλερί των Αθηνών η εγγονή του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, η 19χρονη Φαίδρα Παπανδρέου.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Το «κορίτσι της Σήλιας Κριθαριώτη», η Φαίδρα, η καλλονή κόρη του Νίκου Παπανδρέου, μοντέλο της γνωστής σχεδιάστριας, αποκαλύπτει και μία ακόμη καλλιτεχνική πτυχή της, που περιλαμβάνει τη ζωγραφική. Το πολύπλευρο αυτό ταλέντο που λέγεται Φαίδρα, εκτός από τις πασαρέλες, τις οποίες άρχισε να κατακτά από το 2019, όταν σε ηλικία 14 ετών περπάτησε στα Μadwalk ως μοντέλο της Σήλιας Κριθαριώτη, σήμερα είναι φοιτήτρια και ζωγράφος. Συγχρόνως είναι ένα πανύψηλο κι εντυπωσιακά όμορφο κορίτσι, με μεγάλο ταλέντο στη ζωγραφική.

Οσοι έχουν δει τα έργα της μιλούν για μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση ζωγράφου.

Ο πατέρας της, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, καμαρώνει απίστευτα για την κόρη του, που ομολογουμένως είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, το οποίο τελικά λίγο ενδιαφέρεται για το μόντελινγκ, παρά τις αναλογίες του, και περισσότερο θέλει να ασχοληθεί με τις σπουδές του στην εγκληματολογία-ψυχολογία και τη ζωγραφική, που την υπεραγαπά!

Ο Νίκος Παπανδρέου, αντικρίζοντας τα έργα της, δήλωσε «περήφανος μπαμπάς», το ίδιο και η μητέρα της, Αλεξία Κληρονόμου, «περήφανη μαμά».

«Μου αρέσει να ζωγραφίζω. Μάλιστα, αυτό που προσπαθώ πάντα είναι να εκφράσω μέσα από τα έργα μου σύγχρονα θέματα» έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της η Φαίδρα Παπανδρέου, η οποία στο παρελθόν έχει μιλήσει και για τον παππού της.

«Δυστυχώς, δεν είχα την τύχη να γνωρίσω τον παππού µου. Τον ζω από τις ιστορίες που ακούω, από την οικογένειά µου και από τους ανθρώπους που τον ήξεραν. Είµαι πολύ υπερήφανη που είµαι η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, διότι ήταν ένας πραγµατικός ηγέτης, τον οποίο λάτρεψε και αγάπησε ο κόσµος, γιατί ήταν δίπλα του» δηλώνει η ζωγράφος Φαίδρα Παπανδρέου, το ταλαντούχο υπέροχο πλάσμα της «δυναστείας» των Παπανδρέου»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This