Διονυσία Κούκιου για αισθητικές επεμβάσεις: «Δεν βλέπετε τα χείλη μου, έτσι ήταν;»

«Εξαργύρωσα τον τίτλο της Star Ελλάς, όμως αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα τα έκανα όλα αλλιώς», παραδέχθηκε το μοντέλο-επιχειρηματίας.

Must Read

Την γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 όπου στέφθηκε Σταρ Ελλάς για το 2008, ενώ φέτος την παρακολουθήσαμε στον προηγούμενο κύκλο του My Style Rocks και θα μπορούσαμε να πούμε πως έκανε εντύπωση τόσο με τις στιλιστικές της επιλογές όσο και με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Ο λόγος για την Διονυσία Κουκίου η οποία παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στην εκπομπή μόδας αλλά και στα συναισθήματα που είχε όταν κέρδισε στα καλλιστεία.

«Στο παιχνίδι ήταν η πρώτη φορά που με έκριναν κατά πρόσωπο και όχι πίσω από την πλάτη μου. Πήγα στο My Style Rocks με τον αέρα της πρώτης. Στην αρχή δεν έπαιρνα στα σοβαρά την κριτική», είπε αρχικά.

«Όταν στέφτηκα Star Ελλάς στην αρχή δεν κατάλαβα τι συμβαίνει, δεν είχα ποτέ ψώνιο να γίνω διάσημη. Το μόνο που θυμάμαι από τα καλλιστεία, είναι ότι… πεινούσα τρομερά. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη δημοσιότητα των καλλιστείων, η ζωή μου άλλαξε την επομένη μέρα. Εξαργύρωσα τον τίτλο της Star Ελλάς, όμως αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα τα έκανα όλα αλλιώς», πρόσθεσε.

Η επιχειρηματίας μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά και για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει, αποκαλύπτοντας πως: «Έχω κάνει αισθητικές επεμβάσεις. Δεν βλέπετε τα χείλη μου, έτσι ήταν;. Έχω πειράξει τα χείλη μου και δεν με απασχολεί τι λένε. Σε όποιον αρέσω»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This