Στο νοσοκομείο η Μελία Κράιλινγκ: «Δε μπορούσα να ανασάνω καλά»

Must Read

Δύσκολες ήταν οι προηγούμενες ημέρες για την Μέλια Κράιλινγκ λόγω της περιπέτειας υγείας που είχε. Η ηθοποιός που υποδύεται την Μάρμω στην σειρά «οι Πάνθεοι», ταλαιπωρήθηκε από γρίπη η οποία την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός, όπως αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, κόλλησε γρίπη Β. Έτσι λοιπόν χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο λόγω των επιπλοκών που είχε στο αναπνευστικό.

Ωστόσο η ίδια φαίνεται πως είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στο σπίτι της σώα και αβλαβής.

«Καταρχάς, όλα καλά τώρα! κι ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα!! Κόλλησα τη γρίπη Β, αλλά μου έκανε “παιχνίδια” και δε μπορούσα να ανασάνω καλά, έτσι κι έμεινα στο νοσοκομείο κάποιες μέρες. Δεν έχω άσθμα ούτε αλλεργίες, απλώς η γρίπη ήταν λίγο ύπουλη δυστυχώς. Ομολογουμένως δεν ήταν και πολύ ευχάριστο όλο αυτό αλλά….

ΟΛΟΙ οι άνθρωποι στο @henrydunanthospital ήταν καταπληκτικοί και τρομερά προσεχτικοί (προφανώς και είναι απλά ένα ευχαριστώ από καρδιάς αυτό) και έτσι τώρα γύρισα σπίτι σπιτάκι μου για να γίνω εντελώς καλά. Να προσέχετε κι εσείς!», έγραψε στη λεζάντα η Μελία Κράιλινγκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This