«Τίτλοι τέλους» για Νικόλαο – Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 χρόνια γάμου

«Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα»

Must Read

Διαζύγιο παίρνουν ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 ολόκληρα χρόνια γάμου, με τη λιτή ανακοίνωση της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας να κάνει λόγο για μια «δύσκολη απόφαση».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως και οι δυο τους «θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος.»

Ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ γνωρίστηκαν το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας και η πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι έγινε το 2004, όταν η Τατιάνα συνόδευσε τον πρίγκιπα στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας, όπου και πανηγύρισαν την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Ελλάδα.

Στις 28 Δεκεμβρίου του 2009 ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο. Παντρεύτηκαν στις Σπέτσες στις 25 Αυγούστου 2010, παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Λυπάμαι πολύ.
    Τους αγαπάμε,θα είμαστε στο πλευρό τους σε ότι κάνουν.
    Δική τους η ζωή δική τους και η απόφαση.
    Πρίγκιπα Νικολαε κ Πριγκίπισσα εύχομαι τα καλύτερα για εσας ….!!
    Τα ΣΈΒΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Αγαπημένη οικογένεια του Βασιλέως Κωνσταντίνου

  2. Κρίμα… Μετά από 14 χρόνια… Αλλα εκείνοι ξέρουν καλύτερα. Προτιμότερη μια σχέση φιλική και ένα πολιτισμένο διαζύγιο από έναν κακό γάμο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This