Η Σάντι του «Grease» πήρε πίσω το τζάκετ της (video)

Must Read

Το μαύρο δερμάτινο τζάκετ που φορούσε η Σάντι στο «Grease» επέστρεψε στην γκαρνταρόμπα της Ολίβια Νιούτον Τζον μετά την πώλησή του σε δημοπρασία αντί 218.349 ευρώ.

Ο μυστηριώδης αγοραστής του όχι μόνο επέστρεψε το συλλεκτικής αξίας τζάκετ στην ηθοποιό, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, αλλά δώρισε το παραπάνω ποσό στην κλινική θεραπείας του καρκίνου που εκείνη έχει ιδρύσει στην Αυστραλία.

Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο οίκος δημοπρασιών Julien’s Auctions ο αγνώστων στοιχείων 71χρονος άνδρας επέστρεψε κατ’ ιδίαν το τζάκετ στη Νιούτον Τζον σε μυστική συνάντησή τους στην Καλιφόρνια.

«Δεν θα έπρεπε να κάθεται στην ντουλάπα ενός εκατομμυριούχου» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο αγοραστής τη στιγμή που, προς μεγάλη έκπληξη της ηθοποιού, της το δίνει πίσω.

«Οι πιθανότητες να νικήσεις τον καρκίνο ακολουθώντας τις τελευταίες θεραπείες είναι χίλιες φορές καλύτερο από κάποιον που εμφανίζεται ξαφνικά, αγοράζει το πιο διάσημο και αγαπημένο κομμάτι σου και σ’ το επιστρέφει» συνέχισε ο γενναιόδωρος άνδρας, ο οποίος δήλωσε μεγάλος θαυμαστής της και της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Η ηθοποιός, αφού του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να το εκθέσει στην κλινική της στη Μελβούρνη.

Δείτε επίσης: Ο Άκης Πετρετζίκης πάντρεψε την καλύτερή του φίλη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This