Η Μαρία Καρλάκη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα βαφτίσια του «άντρα της ζωής της»

Must Read

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του μονάκριβου γιου της Μαρίας Καρλάκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία ξεχώρισε φέτος και στο «J2US» ως coach του ηθοποιού Γιάννη Καπετάνιου, ετοιμάζεται πυρετωδώς για τα βαφτίσια του «άντρα της ζωής της», όπως αποκαλεί το «βλαστάρι» της.

Ο μικρός, που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο και ανήκει στον αστερισμό του Σκορπιού, όπως και η μητέρα του, πρόκειται να πάρει δύο ονόματα. Το ένα η Μαρία Καρλάκη το έχει αποκαλύψει ήδη και θα είναι Ραφαήλ. Οσο για το δεύτερο, αυτό θα είναι έκπληξη και οι καλεσμένοι θα το πληροφορηθούν ανήμερα τη βάφτιση, ακούγοντάς το πρώτη φορά στη διάρκεια του μυστηρίου.

Το μυστήριο θα τελεστεί σε στενό κύκλο στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ, στη Μυτιλήνη, και ο γιος της τραγουδίστριας θα έχει τρεις νονούς: τον Νικόλα Ανδρέου, την Αλεξάνδρα Γωγούση και τη Γεωργία Θεοδώρου. Τόσο τα βαφτιστικά του μικρού όσο και το ρούχο που θα φορέσει η όμορφη μανούλα έχουν επιλεγεί ήδη από το Bridal Loft Athens. Οσο για τη διακόσμηση; Οπως έχει αναφέρει η Μαρία Καρλάκη στους ανθρώπους του περιβάλλοντός της, επιθυμεί η βάφτιση να είναι λιτή, καθώς σημασία για εκείνη έχει να εστιάσει όλος ο κόσμος στο θρησκευτικό μυστήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This