Σικ κυρίες με λάμψη Bulgari

Tο λαμπερό πριβέ πάρτι με την υπογραφή του διάσημου οίκου κοσμημάτων

Must Read

Το πιο λαμπερό, πριβέ και «ιδιαίτερο» κάλεσμα των τελευταίων ημερών στην Αθήνα έφερε την υπογραφή του διάσημου οίκου κοσμημάτων Bulgari και της οικογένειας Καίσαρη, με αφορμή την προβολή του ντοκιμαντέρ «Inside the Dream», ενός συναρπαστικού ταξιδιού στον θαυμαστό κόσμο του ιταλικού οίκου με τους πολύτιμους λίθους.

Στο θέατρο του σκηνοθέτη Αντώνη Καλογρίδη στην οδό Συγγρού προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ της διαδρομής του θρυλικού οίκου, παρουσιάζοντας ολοκληρωμένα τα στάδια δημιουργίας των μοναδικών συλλογών υψηλής κοσμηματοποιίας. Στις δύο προβολές έδωσαν το «παρών» οι πιο κομψές Αθηναίες, που λατρεύουν τις δημιουργίες έργα τέχνης του διάσημου οίκου, αλλά και τα κοσμήματα του Κώστα Καίσαρη.

Μαίρη Κατράντζου, Μαρία Σάκκαρη, Χριστιάννα Καίσαρη

Επί της υποδοχής ήταν οι Χριστιάνα, Βασίλης και Αναστασία Καίσαρη μαζί με τη Lucia Silvestri, Bvlgari’s Jewelry Creative & Gems Buying Director του διάσημου οίκου, η οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί στο ντοκιμαντέρ και μυεί τους θεατές στον θαυμαστό κόσμο των πολύτιμων λίθων. Στο cocktail που ακολούθησε, εκτός από τα διαμάντια, την τιμητική τους είχαν η σαμπάνια, το χαβιάρι, το ταρτάρ σολομού με μπρικ Αυστραλίας και wagyu Bresaola πάνω σε καρπάτσιο σύκου από τη Fine Foods Collection που επιμελήθηκε προσωπικά ο επιχειρηματίας και αγαπημένος φίλος της οικογένειας Γιάννης Στασινόπουλος.

Παρούσες ήταν οι πιο κομψές κυρίες που κυκλοφορούν στην Αθήνα, όπως η Ειρήνη Λαιμού-Δοξιάδη, η Εμμανουέλα Βασιλάκη, η Σοφία Κουταλίδη, η Αλεξία Διβάνη, η Αγγελική Τσίγκα, η Νίνα Πετράκη, η Εμιλυ Βαφειά, η Νάντια Φειδάκη, η Χαρά Καίσαρη. Τα φλας επίσης μονοπώλησε και η Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου -που πρόσφατα ανέλαβε τη θέση της creative director του οίκου για τα δερμάτινα είδη και τα αξεσουάρ- και η πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This