Δείτε την πολυτελή βίλα των 21.000.000 δολαρίων της Jennifer Aniston στο Los Angeles

Must Read

Η γλυκιά Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός, Jennifer Aniston παρουσίασε μέσα από μια συνέντευξη της, το υπέροχο σπίτι της στο Bel Air του Los Angeles, το οποίο αγόρασε το 2011 αντί 21.000.000 δολαρίων!

Η μίνιμαλ βίλα με τα τεράστια γυάλινα ανοίγματα χτίστηκε το 1965 και η Άνιστον συνεργάστηκε με τον αρχιτέκτονα, Steven Sandly για να του δώσει τον χαρακτήρα που ήθελε.

Δείτε επίσης: Η Σάντι του «Grease» πήρε πίσω το τζάκετ της (video)

nina.clare

Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, καθώς το σπίτι της διάσημης ηθοποιού αποπνέει αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης τόσο στο εσωτερικό του όσο και στο εξωτερικό περιβάλλον, με τους καταπράσινους κήπους και την τεράστια πισίνα.

nina.clare

«Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήθελα να είμαι διακοσμήτρια. Λατρεύω την όλη διαδικασία. Υπάρχει κάτι όμορφο στο να διαλέγεις τα υφάσματα και τις επιφάνειες που σου ταιριάζουν» ανέφερε σε συνέντευξή της η Aniston.

nina.clare

Το σπίτι σε ταξιδεύει στην Ιαπωνία αλλά και στα χαμάμ της Ανατολής, ενώ έχει πολύ ξύλο από τα πεσμένα δέντρα που υπήρχαν στο οικόπεδο. Όπως εξομολογείται η γλυκιά Jennifer, το γραφείο της -με τις δύο πανέμορφες καφέ, δερμάτινες πολυθρόνες– είναι το σημείο του σπιτιού που αγαπά περισσότερο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This