Αυτό είναι το φόρεμα που θα φορέσει στη Eurovision η Μαρίνα Σάττι – Η πρώτη πρόβα στη σκηνή

Δείτε φωτογραφίες από την πρόβα της ελληνικής συμμετοχής

Must Read

Τελευταία στιγμή άλλαξε το outfit της Μαρίνας Σάττι για την εμφάνισή της στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2024 και ήδη διέρρευσε στιγμιότυπο από την πρόβα της τραγουδίστριας.

Η Μαρίνα Σάττι που κάνει σήμερα την πρώτη της πρόβα στη σκηνή της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας, θα εμφανιστεί με αθλητικό ροζ-λιλά φόρεμα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Reddit, με την ομάδα της να επιμελείται το look της.

Φωτογραφίες από την πρώτη πρόβα:

«Εμφανίστηκε ως δια μαγείας εμφανίστηκε η ιδέα ενός άλλου κοστουμιού. Άλλο χρώμα, άλλη φόρμα και άλλο σχήμα. Δεν το έχουμε τελειώσει, το δουλεύουμε ακόμα και είναι τρομεροί οι σχεδιαστές και η ενδυματολόγος μας. Πειραματιζόμαστε ακόμα. Είναι μεγάλη η σκηνή, θα είναι σε σχήμα σταυρού και η κάθε πλευρά είναι 18 μέτρα. Θα έχει πολύ χορό και για να πας από τη μία άκρη στην άλλη τρέχεις, παίζει ρόλο το ρούχο και το παπούτσι. Πρέπει να ταιριάζει και με τα visuals και με τα ρούχα των χορευτών» είχε δηλώσει η Μαρίνα Σάττι για την εμφάνισή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This