Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα

«Ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας φιλικά»

Must Read

Tέλος οι Tsitsidosa! Το πολυσυζητημένο ζευγάρι Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα έδωσαν τέλος στην σχέση τους. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο Instagram η Βραζιλιάνα τενίστρια.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Έπειτα από προσεκτική σκέψη και πολλές λατρεμένες στιγμές μαζί, ο Στέφανος και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας φιλικά. Μοιραστήκαμε ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη και μαθήματα, και ως φίλοι με τεράστιο αμοιβαίο σεβασμό επιλέγουμε τώρα να προχωρήσουμε μπροστά στον δικό του δρόμο ο καθένας.

Είμαστε ευγνώμονες για την συμπαράσταση των φίλων μας, της οικογένειας και όλων όσοι ήταν μέρος της ιστορίας μας. Κατά την μετάβασή μας στο νέο κεφάλαιο της ζωής μας συνεχίζουμε να ευχόμαστε ο ένας στον άλλο το καλύτερο για τις επιθυμίες μας. Σας ζητούμε ευγενικά την διακριτικότητά σας αυτόν τον καιρό και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τον σεβασμό.»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This