Comeback στο γυαλί για Κοκκινόπουλο και Καπουτζίδη

Τι ετοιμάζουν

Must Read

Ο μετρ των αστυνομικών σειρών, που μας έχει δώσει σειρές-διαμαντάκια στην ελληνική τηλεόραση, όπως «Κόκκινος κύκλος», «Δέκατη εντολή», «Ου φονεύσεις», ο Πάνος Κοκκινόπουλος, επανέρχεται έπειτα από μικρή απουσία στο γυαλί, και αυτό είναι ελπιδοφόρο για την εγχώρια μυθοπλασία.

Ο σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣου» για το νέο σίριαλ «H Aλίκη στη χώρα των πτωμάτων» που ετοιμάζει, αλλά και για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα.

«Μου δόθηκε πολύ παλιά η ευκαιρία να κάνω την “Ανατομία ενός εγκλήματος”, που ήταν πραγματικές ιστορίες εγκλημάτων. Αυτό συνεχίστηκε μετά, με διαλείμματα, με άλλες σειρές. Τριάντα χρόνια με αυτό ασχολούμαι, τις αστυνομικές σειρές» είπε ο σκηνοθέτης και συνέχισε: «Οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί. Οχι ότι δεν γίνονταν παλιά, αλλά γίνονταν λιγότερο. Γιατί; Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες ήταν πιο υποταγμένες. Παντρεύονταν χωρίς να αγαπιούνται, οι άντρες τις έβαζαν να δουλεύουν, τις χτυπούσαν, μέθαγαν, έδερναν τα παιδιά τους και η υποταγμένη γυναίκα δεν μπορούσε να αντιδράσει, αν έφευγε δεν είχε στον ήλιο μοίρα. Τώρα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, δουλεύουν, έχουν άποψη, αλλά όταν πουν “όχι” σε αυτόν που τις θεωρεί κτήμα τους, τότε ο άλλος τις δέρνει και τις σκοτώνει. Οι άντρες δεν έχουν αλλάξει νοοτροπία, οι γυναίκες έχουν αλλάξει. Μακάρι το #MeΤoo να μην ξεχαστεί, γιατί τώρα έχει ξεχαστεί» ξεκαθάρισε. Και στο τέλος της συνέντευξης αποκάλυψε: «Θα κάνω μια μίνι σειρά, οκτώ κεφαλαίων, και μία άλλη σειρά, που θα λέγεται “Η Αλίκη στη σκοτεινή πόλη” ή “Η Αλίκη στη χώρα των πτωμάτων”».

Σε συζητήσεις, όμως, με τον ΑΝΤ1 βρίσκεται για μία νέα κωμική σειρά, όπως φαίνεται, και ο ευρηματικός Γιώργος Καπουτζίδης! Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων των σειρών «Παρά πέντε», «Εθνική Ελλάδος» και «Σέρρες», που βγήκε μάλιστα και εκτός συνόρων μέσα από την πλατφόρμα του Netflix, αναμένεται να συνεχίσει τη συνεργασία με το κανάλι.

Οπως ακούγεται, το νέο δημιούργημά του προορίζεται για την ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1, όμως αξίζει να σημειωθεί πως οι συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών βρίσκονται σε αρχικό στάδιο και αν τελικά ευοδωθούν, θα αφορούν πιο μακρύ ορίζοντα υλοποίησης και όχι το πρώτο μισό της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This