Κορίτσια κι έρωτες στον ήλιο – Άρχισε ο άτυπος διαγωνισμός μπικίνι!

Must Read

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που φόρεσαν τα μαγιό τους και ξεχύθηκαν σε παραλίες και πισίνες απολαμβάνοντας τον ήλιο και στιγμές χαλάρωσης.

Η Δούκισσα Νομικού πέρασε τις πασχαλινές της διακοπές οικογενειακά στη Μύκονο, όπου τις ημέρες που είχε καλό καιρό φρόντισε να συνδυάσει την ηλιοθεραπεία με το διάβασμα. Η όμορφη παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό με το μπικίνι της δείχνοντας το καλλίγραμμο κορμί της, το οποίο παραμένει ζηλευτό μετά την απόκτηση δύο παιδιών.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, από την άλλη, μπορεί να μην αποκάλυψε το νησί όπου έκανε φέτος Ανάσταση, υπήρξε ωστόσο ιδιαίτερα αποκαλυπτική στις αναρτήσεις της στα social media. Φαν του μπικίνι, και η οικοδέσποινα του «Shopping Star» φωτογραφήθηκε δίπλα στην πισίνα του πολυτελούς καταλύματός της, στέλνοντας ευχές (μαζί με… υπογλώσσια!) στους ένθερμους followers της.

Η Μαρία Κορινθίου συνδύασε καλοκαιρινό post με συνεργασία επί πληρωμή στο Instagram.  Συγκεκριμένα, η πληθωρική ηθοποιός φόρεσε το τιγρέ μπικίνι της (από τη νέα συλλογή γνωστής φίρμας, όπως έκανε γνωστό) και σχολίασε πως έρχεται επιτέλους η αγαπημένη της εποχή του χρόνου.

Με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι «έσκασε μύτη» στα social media και η συνονόματή της Μαρία Σολωμού, η οποία ψήφισε κυκλαδίτικο προορισμό για το φετινό break του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς. Ποζάροντας πάνω σε ένα περβάζι, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια ενός επιτυχημένου podcast για τις σχέσεις, συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων τόσο για το σώμα της όσο και για τα… δάχτυλα των ποδιών της, τα οποία σχολιάστηκαν ως «τέλεια» και «άψογα» από έναν (δηλωμένο foot lover!) follower της.

Στα 52 της χρόνια η Θεοφανία Παπαθωμά «βάζει κάτω» τριαντάρες με περίσσια ευκολία, γεγονός που φάνηκε και από το post με κόκκινο (πασχαλινό!) ολόσωμο μαγιό που έκανε στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός, που άφησε εποχή ως «Βιολέτα» στις «Αγριες μέλισσες», άπλωσε την πετσέτα της πάνω στην άμμο και απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της, δίχως όμως να κάνει γνωστό αν τόλμησε και να βουτήξει στη θάλασσα.

Η Δανάη Παππά, τέλος, έκανε κι εκείνη την περατζάδα της από μια ειδυλλιακή παραλία στην Πάρο, όπου πέρασε το Πάσχα μαζί με τον επιχειρηματία σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, ο οποίος γιόρταζε κιόλας ανήμερα της μεγάλης γιορτής. Φορώντας ένα fashion outfit παραλίας με το πάνω μέρος του μπικίνι της, η κούκλα ηθοποιός του «Σασμού» τράβηξε τα βλέμματα, αφού θύμιζε… καρτ ποστάλ!

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στις Φιλιππίνες με την καινούργια του αγάπη ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Το πολυσυζητημένο πρώην ζευγάρι του «Survivor» έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή εδώ και αρκετό καιρό. H sexy αθλητικογράφος και πανελίστρια στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Ακόμα δεν είδες τίποτα» πέρασε τη γιορτινή περίοδο μαζί με τον αγαπημένο της Γρηγόρη Μόργκαν μακριά από την Αθήνα. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι επέλεξε τα Χανιά για να ξεκουραστεί και να κάνει τις πρώτες του βουτιές για φέτος. Η Ευρυδίκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους στη θάλασσα. Σε αυτά, ποζάρει μπροστά στη θάλασσα φορώντας ένα μπλε μπικίνι, γράφοντας στη λεζάντα: «Το καλοκαίρι έρχεται».

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Μόργκαν πόσταρε κι εκείνος στιγμιότυπα από τα ίδια σημεία του νησιού, ενώ δεν έκρυψε πως ήταν κοντά του η σύντροφός του, καθώς έκανε tag το όνομά της σε διάφορα stories. Παρ’ όλα αυτά δεν κοινοποίησαν κάποιο κοινό «κλικ» στα social media, μια κι έχουν αποφασίσει να κρατούν χαμηλά τους τόνους, δίχως όμως να κρύβονται.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, που φημολογείται πως είναι πλέον σε σχέση με την influencer Μαρία Παπαγεωργίου, με τον οποία είχε ταξιδέψει πρόσφατα και στο Παρίσι, τούτη τη φορά επέλεξε έναν εξωτικό προορισμό. Το «καυτό» ζευγάρι «πέταξε» για τις Φιλιππίνες, περνώντας εκεί τόσο το Πάσχα όσο και την Πρωτομαγιά, που γιορτάστηκε φέτος στις 7 Μαΐου. O καλογυμνασμένος επαγγελματίας παίκτης reality, όπως αποκαλεί ο ίδιος τον εαυτό του, και η καλλίγραμμη influencer γέμισαν με όμορφα στιγμιότυπα τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ομως, ούτε αυτή τη φορά υπήρξε κάποια κοινή φωτογραφία τους σε αυτά, ούτε καν ένα tag που να αποδεικνύει ότι οι δυο τους ήταν μαζί. Οπως φάνηκε, ωστόσο, από τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησαν, δεν χωράει αμφιβολία πως ο Κωνσταντίνος και η Μαρία επισκέφτηκαν τα ίδια μέρη στις Φιλιππίνες και τα πέρασαν… μούρλια!

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στο Instagram μία ασπρόμαυρη εικόνα, στην οποία ποζάρει μαζί με τον άντρα της ζωής της Ματέο Παντζόπουλο. Εχοντας αποφασίσει οριστικά να φύγει από το Mega στο τέλος της φετινής σεζόν, η γνωστή παρουσιάστρια απόλαυσε ένα break από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις εκμεταλλευόμενη τον ελεύθερο χρόνο της για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της.

Σε ένα post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης η «ωραία Ελένη», όπως την αποκαλούν, ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον αγαπημένο της. Σε αυτήν ο Ματέο χαμογελά στον φακό, ενώ εκείνη ποζάρει στην αγκαλιά του, φορώντας μαύρα γυαλιά ηλίου. «Αγάπη» έγραψε λακωνικά η ίδια στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Στο μεταξύ, ένα κοινό «κλικ» μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους και ο Χρήστος Μάστορας με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη. Ο τραγουδιστής, ο οποίος πρόκειται λίαν συντόμως να πάρει το βάπτισμα του πυρός και ως ηθοποιός, αφού θα υποδυθεί τον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη σε κινηματογραφική ταινία, απέδρασε μαζί με την αγαπημένη του μακριά από την Αθήνα για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς. Παρά τις φήμες που ήθελαν τη σχέση τους να περνάει κρίση, η κούκλα του μόντελινγκ και ο frontman της μπάντας ΜΕΛΙSSES πόζαραν αγκαλιασμένοι στον φακό και η Γαρυφαλλιά δημοσίευσε τη φωτογραφία τους στο Instagram. Πάνω στο στιγμιότυπο, μάλιστα, η Γαρυφαλλιά πρόσθεσε ένα emoji με μια λευκή καρδιά και ένα ματάκι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This