«Μικρό Ταρανδάκι»: Εμφανίστηκε η πραγματική Μάρθα και απειλεί με μηνύσεις – Η πρώτη συνέντευξη

Must Read

Αυτό που περίμεναν όλοι οι θεατές που παρακολούθησαν καθηλωμένοι το «Baby Reindeer» του Ρίτσαρντ Γκαντ, γίνεται πραγματικότητα. Η πραγματική «Μάρθα» εμφανίστηκε και απειλεί με μηνύσεις τον γνωστό κωμικό που σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην αυτοβιογραφική σειρά-φαινόμενο όπου υποδύεται ουσιαστικά τον εαυτό του.

Μετά από την εμμονή του κοινού να εντοπίσει τα πραγματικά πρόσωπα που παρουσιάζει  ο Γκαντ, την stalker που τον καταδίωκε και τον διάσημο  άνθρωπο του χώρου του θεάματος που τον κακοποίησε σεξουαλικά, η πραγματική Μάρθα, εμφανίστηκε και αναμένεται να δώσει σήμερα την πρώτη της συνέντευξη στον Πιρς Μόργκαν, στην εκπομπή «Piers Morgan Uncensored», στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Πρόκειται για τη δικηγόρο που έστελνε χιλιάδες μηνύματα και e-mails επί 6 ολόκληρους μήνες στον Γκαντ, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στη σειρά, ενώ τον ακολουθούσε σχεδόν παντού. Ο ίδιος ωστόσο παραδέχτηκε ότι έκανε λάθη και ποτέ δεν κατηγόρησε ευθέως τη stalker του, η οποία στη σειρά κερδίζει τελικά την συμπόνοια του κοινού και παρουσιάζεται ως ένα άτομο που χρειαζόταν βοήθεια. Στη σειρά η «Μάρθα» καταλήγει στη φυλακή για 9 μήνες, ωστόσο ο ίδιος ο κωμικός δεν αποκάλυψε ποτέ τι συνέβη στην πραγματικότητα. Ο Γκααντ σχολίασε μόνο ότι τα συναισθήματά του ήταν ανάμεικτα και ποτέ δεν ήθελε να την στοχοποιήσει. Παράλληλα, κάλεσε το κοινό να σταματήσει να σκαλίζει την προσωπική του ζωή και να ψάχνει τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν τα πρόσωπα.

Η Φιόνα Χάρβεϊ η πραγματική «Μάρθα», μετά από το πανδαιμόνιο που προκλήθηκε γύρω από τη σειρά, εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υποστήριξε ότι ο Γκαντ την παρενοχλούσε. Παράλληλα η 58χρονη τον απειλεί με μηνύσεις καθώς όπως λέει δέχεται απειλές εξαιτίας της σειράς. Η ίδια υποστηρίζει ότι θα ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί, μέσα από τη συνέντευξή που θα δώσει το βράδυ της Πέμπτης στον Πιρς Μόργκαν, ο οποίος μάλιστα σχολιάζει ότι έχει να δει τόσο μεγάλη απήχηση του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο από τότε που του μίλησε ο Ρονάλντο…

Δείτε επίσης:

Χαμός με το «Baby Reindeer»! Το κοινό στοχοποίησε λάθος άνθρωπο ως βιαστή – Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This