Νίκος Γαλανός: «Δεν θα το έλεγα ποτέ ότι υπήρξαμε αρραβωνιασμένοι με την Κάτια Δανδουλάκη»

Τι είπε για τη σύλληψη του Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι της πρώην συζύγου του

Must Read

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Γαλανός για την προσωπική του ζωή και τα γεγονότα που τον σημάδεψαν.

Για την πορεία του στην υποκριτική, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι δεν πήρε πτυχία από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, καθώς την άφησε για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία, η οποία τελικά δεν βγήκε στον κινηματογράφο, μετά διαμάχη των παραγωγών.




Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης συνελήφθη από τη δικτατορία στο σπίτι της πρώτης συζύγου του, η οποία κατέληξε επίσης στη φυλακή, μαζί με τη μητέρα της: «Με τη Χρυσούλα χωρίσαμε Φλεβάρη, μένανε στο Χαϊδάρι, υπήρχαν τρεις μονοκατοικίες στον λόφο Χαϊδαρίου, στον λόφο των αξιωματικών επάνω. Σε αυτό το σπίτι συνέλαβαν τον Μίκη Θεοδωράκη. Συμπτωματικά, ναι. Ο συνέταιρος της πρώην πεθεράς μου άρχισε να την ψυχολογεί, να ρωτάει, έπαιρνε πληροφορίες. Πλέον έμενε εκείνη με την κόρη της εγώ είχα φύγει. Πέρασε κάποιος καιρός και τότε τη ρώτησε αν μπορεί να έρθει ένας άνθρωπος να κρυφτεί. ‘‘Δεν θα ζητήσετε να μάθετε ποτέ ποιος είναι και θα του αφήνετε φαΐ έξω από την πόρτα” της είπε. Η μάνα και η κόρη είπαν ”ναι’‘. Μετά από αρκετό καιρό τους άνοιξε την πόρτα όταν του άφηναν το φαγητό, από τότε ξεκίνησε μία επαφή. Έβγαινε τα βράδια ντυμένος Παπάς για να πάρει αέρα. Κάποιος κάτι είδε και καρφώθηκε το πράγμα. Η πρώην σύζυγός μου και η πρώην πεθερά μου καταστράφηκαν, έμειναν φυλακή πολλά χρόνια στα χρόνια της Χούντας» ανέφερε σχολιάζοντας ότι ο ίδιος τη γλίτωσε και δεν μπήκε στη φυλακή, παρά μόνο κλήθηκε για κατάθεση στην Ασφάλεια.




O Νίκος Γαλανός αναφέρθηκε και στον αρραβώνα του με την Κάτια Δανδουλάκη, τον οποίο αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός μετά από χρόνια. Όπως τόνισε, ο ίδιος δεν είχε σκοπό να τον αποκαλύψει ποτέ: «Αν δεν μίλαγε η Κάτια, εγώ δεν θα το έλεγα ποτέ ότι υπήρξαμε αρραβωνιασμένοι. Όπως και δεν το είχα πει ποτέ. Ήμασταν αρραβωνιασμένοι και πηγαίναμε για γάμο. Με δαχτυλίδι, επίσημα. Ήμασταν μαζί δύο, δυόμιση χρόνια. Εκείνη την εποχή, με τα ανάλογα σήμερα μέσα από τα social media, εμείς τα είχαμε με τα περιοδικά και τα εξώφυλλα» ανέφερε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This