Επέστρεψε από τη Σουηδία η Μαρίνα Σάττι – «Τρομερή εμπειρία. Θα το ξανάκανα 100%»

«Είχα μια αγωνία, για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας...»

Must Read

Κατενθουσιασμένη από την όλη εμπειρία στο Malmö‎‎ της Σουηδίας, η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα, παρέα με τη φετινή ελληνική αποστολή της Eurovision και δεν δίστασε να δηλώσει πως εάν της δινόταν η ευκαιρία, θα το ξανάκανε «100%»!

Η δημοφιλής τραγουδοποιός, η οποία με το «Zari» της κατέκτησε την 11η θέση στην 68η διοργάνωση, δήλωσε στους δημοσιογράφους πως χάρηκε που η παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού στον τελικό ήταν καλή. «Αυτό που με χαροποίησε αρκετά είναι ότι, επειδή ειδικά τις τελευταίες μέρες που ο φόρτος της δουλειάς είχε σχεδόν ξεφύγει, είχα μια αγωνία για το αν θα καταφέρω να το φέρω εις πέρας. Χάρηκα που, εν τέλει, η παρουσίαση στον τελικό ήταν καλή», είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Σάττι, ενώ, ερωτώμενη για τη τελική θέση που έλαβε το τραγούδι της, υποστήριξε πως ήταν πάνω-κάτω αυτό που περίμενε η ελληνική αποστολή.

Η Μαρίνα Σάττι ποζάρει παρέα με τους Φωκά Ευαγγελινό, Θανάση Αλευρά και Jérôme Kaluta στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Πρόσθεσε δε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια για να μπορέσει να αφομοιώσει όλη την πληροφορία και τη μοναδική εμπειρία που έζησε στην Eurovision, ενώ, διέψευσε τα περί ασθένειάς της, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν ποτέ τόσο βαριά, όσο τα παρουσίαζαν τα ελληνικά ΜΜΕ. «Δεν είχα πυρετό στον ημιτελικό. Ήταν ένα μικρό κρύωμα», είπε σχετικά.

  • Δείτε δηλώσεις της δημοφιλούς τραγουδοποιού:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This