Ο Ίαν Στρατής μιλά για τις «Άγριες Μέλισσες» και το ενδεχόμενο να συμμετέχει στη Eurovision (video)

Must Read

Ο Ίαν Στρατής βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, όπου μίλησε για τη συμμετοχή του στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Άγριες Μέλισσες», αλλά και για τη σχέση του με τη Δανάη Μιχαλάκη, που υποδύεται τη Δρόσω.

Δείτε επίσης: Οι κρίσεις πανικού της Βάσιας Παναγοπούλου όταν ο κόσμος έπεφτε πάνω της για ένα κομμάτι από το ρούχο της (video)

Ο ερμηνευτής διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του επαγγελματικά. Για τη guest εμφάνιση στη σειρά δήλωσε πως ήταν λίγο δύσκολη, διότι δεν είναι ηθοποιός.

Ο ίδιος ανέφερε πως το τραγούδι, που ερμήνευσε στη σειρά ήταν στην πραγματικότητα ένας αυτοσχεδιασμός του Αττίκ σε μια συναυλία του που αφιέρωνε στο μεγάλο του έρωτα.


Ο Ίαν Στρατής το μόνο που αποκάλυψε για τη σειρά είναι πως θα δεθεί κι’ άλλο με τη Δρόσω. Αν θα ξαναεπιστρέψει πίσω στο Διαφάνι ή όχι δεν είπε τίποτα, ενώ δήλωσε πως του είπαν πολλοί πως στο έργο ταιριάζει με τη Δρόσω, ενώ μάλιστα δήλωσε πως ταίριαξαν και στην πραγματικότητα σαν παρέα με τη Δανάη Μιχαλάκη.

Τώρα αν προκύψει κάτι ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο, ο χρόνος θα δείξει…

Αν ο ίδιος θα συμμετάσχει στη Eurovision, είπε μόνο πως είναι σε συζητήσεις για το τραγούδι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This