Όσα δεν θα δούμε αύριο στο GNTM: Το δαχτυλίδι του Γιάννη Χαλβατζή στην Κάτια και τα κλάματα της Κέισι (video)

Must Read

Έως και πρόταση γάμου και μάλιστα με απρόβλεπτη εξέλιξη είχε ο τελικός του «GNTM 2» που έχει γυριστεί κατά το μεγαλύτερο μέρος του και θα προβληθεί αύριο. Μόνο που κάποια «προσωπικά» στιγμιότυπα δεν θα τα απολαύσουμε στον τηλεοπτικό αέρα.

Δείτε επίσης: Σάκης Αρσενίου: «Ο αδερφός μου ζει από θαύμα, έπαθε εγκεφαλική παράλυση από ιατρικό λάθος» (video)

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του τελικού του reality τα κορίτσια έπρεπε να περάσουν τρεις δοκιμασίες. Σε μία από αυτές, λοιπόν, το concept τις ήθελε να φωτογραφηθούν με τους συντρόφους τους, με φόντο την Ακρόπολη.

Έτσι, τα αγόρια των επίδοξων μοντέλων βρέθηκαν έπειτα από πολύ καιρό κοντά στις αγαπημένες τους και οι αντιδράσεις είχαν ποικιλία. Ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο Γιάννης Χαλβατζής, για παράδειγμα, χάρηκε τόσο με τη δοκιμασία που είπε να την εμπλουτίσει και με μία ευχάριστη (έτσι νόμιζε τουλάχιστον) έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες γονάτισε μπροστά στην Κάτια, ως είθισται, έβγαλε από την τσέπη του ένα μονόπετρο και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.

Η Κάτια, ωστόσο, που όπως έχει δηλώσει «σκοπός της», και μάλιστα «απώτερος», είναι ο τίτλος της νικήτριας του «GNTM 2» και όχι ο γάμος, καθώς δείχνουν τα πράγματα ξαφνιάστηκε και του έβαλε ξανά το κουτάκι με το δαχτυλίδι στην τσέπη χωρίς να πει λέξη.

Λίγες ώρες αργότερα βέβαια ο ίδιος δήλωσε πως δεν της έδωσε το δαχτυλίδι απλώς της το έδειξε. Το παραπάνω σκηνικό έγινε γνωστό χθες μέσω της εκπομπής «Ευτυχείτε», στο Open.

Και δεν ήταν το μόνο, αφού και η Άννα Μαρία Ηλιάδου δέχτηκε μια πρόταση από τον καλό της, αλλά όχι γάμου. Της ζήτησε, αν τον αγαπάει πραγματικά, να τα παρατήσει όλα και να φύγουν.

Από το αποτέλεσμα φαίνεται να αρνήθηκε. Η Κέισι Μίζιου, τέλος, μόλις είδε τον Δημήτρη της, δεν άντεξε και έμπηξε τα κλάματα που τα έχει κι εύκολα, όπως έχουμε δει κατά τη διάρκεια του reality.

Διαψεύδει την πρόταση γάμου

Ο σύντροφος της Κάτιας, Γιάννης Χαλβατζής διέψευσε την πρόταση γάμου. Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» το δαχτυλίδι ήταν απλά ένα δώρο, το οποίο έδωσε στο μοντέλο αφού έφυγαν οι κάμερες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This