Η Στέλλα Μπεζαντάκου ξαναχτυπά με το… μπλουζάκι

Must Read

Η Στέλλα Μπεζαντάκου τραγουδάει ξανά το «Μπλουζάκι» περίπου 20 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία, ενώ ποζάρει στον φακό χωρίς αυτό (!) για τις ανάγκες της φωτογράφισης που έκανε για το remake του τραγουδιού της.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Ναι, πολύ καλά διαβάσατε! Η «hot» τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε χωρίς μπλουζάκι επάνω σε ένα σκάφος 30 μέτρων, στη μαρίνα της Γλυφάδας, και ο φακός της «Espresso» ήταν εκεί καταγράφοντας τα πάντα backstage. Μη φανταστείτε όμως ότι η δημοφιλής αοιδός όντως εμφανίζεται topless στο νέο της single cover, γιατί το concept είναι εντελώς διαφορετικό και αρκετά πρωτότυπο. Τι εννοούμε; «Στη ζωή μου, κολλητό μου, σε φορώ και δεν σ’ αλλάζω, στη ζωή μου, σαν μπλουζάκι, ρούχο που ποτέ δεν βγάζω…» λένε οι στίχοι του διαχρονικού hit. Ετσι, λοιπόν, και η Στέλλα ζωγράφισε πάνω στο κορμί της με body painting ένα λευκό, κολλητό μπλουζάκι!

«Πιο κολλητό δεν γίνεται!» δήλωσε η ίδια, γελώντας την ώρα που της έκανε το body painting από τη μέση και πάνω η γνωστή make up artist Ελενα Ψωμά, η οποία επιμελήθηκε γενικότερα το μακιγιάζ της στη φωτογράφιση. Η διαδικασία του body painting κράτησε πάνω από τρεις ώρες, με την τραγουδίστρια να δείχνει υπομονή και να μην παραπονιέται καθόλου.

Απεναντίας, την ώρα που της ζωγράφιζαν το στήθος εκείνη τραγουδούσε το «Σαν μπλουζάκι» και δήλωνε ενθουσιασμένη για το remake της επιτυχίας της, που υπογράφει ο dj Γιώργος Ρεϊσόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτογράφιση της Στέλλας Μπεζαντάκου με το κολλητό μπλουζάκι έκανε ο Mathews, ενώ η hair expert Vicki Paras, που της έφτιαξε τα μαλλιά, συμπλήρωσε το team των συνεργατών της που βρέθηκαν επάνω στο σκάφος.

Το «Σαν μπλουζάκι» (remake 2024) θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 6 Ιουνίου. Το teaser του ωστόσο έχει γίνει ήδη viral στο TikTok, φιγουράροντας μάλιστα και στις τάσεις του δημοφιλέστερου στη νεολαία μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

H «Stellampeza», όπως ονομάζεται ο λογαριασμός της τραγουδίστριας, έχει την τιμητική του τις τελευταίες ημέρες, με τους ακόλουθους της να αυξάνονται ραγδαία και να ανεβάζουν κλιπ με το «Σαν μπλουζάκι» ο ένας μετά τον άλλον. Εβγαλαν μάλιστα και σύνθημα που λέει ότι «φέτος το καλοκαίρι θα γίνει… του μπλουζακιού»! Εξίσου μεγάλη είναι η δυναμική του επερχόμενου remake και στα reels του Instagram, όπου η Στέλλα σαρώνει, με πολλές χιλιάδες προβολές. Και να σκεφτεί κανείς πως πολλά από αυτά τα παιδιά που έχουν ξετρελαθεί με τη φρέσκια βερσιόν του τραγουδιού το 2004, που βγήκε πρώτη φορά στη δισκογραφική αγορά, ούτε καν είχαν γεννηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This