Επιβεβαίωσε ότι είναι ξανά ζευγάρι με την Μπαντόσα ο Τσιτσιπάς – «Δεν το διαχειρίστηκα πολύ καλά»

«Είμαστε ξανά μαζί» δήλωσε ο κορυφαίος τενίστας

Must Read

Στην αγκαλιά της Πάουλα Μπαντόσα επέστρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή του με την Ισπανίδα τενίστρια.

Μετά από βίντεο που κυκλοφόρησαν με τους δύο αθλητές να κάνουν κοινές εμφανίσεις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε ότι είναι ξανά ζευγάρι με την Μπαντόσα, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει μερίδιο ευθύνης στον χωρισμό τους.

«Είμαστε μαζί» είπε ο Τσιτσιπάς μιλώντας στο SDNA και εξήγησε ότι πιέστηκε με τη δουλειά του και τους αγώνες, με αποτέλεσμα να διαχειριστεί σωστά την κατάσταση μεταξύ τους: «Ούτε η Πάουλα έκανε κάτι κακό, ούτε εγώ έκανα κάτι που να ήταν λάθος. Ήταν δύσκολο για εμάς που ήμασταν χώρια και περνούσα κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Θα έλεγα ότι δεν το διαχειρίστηκα κι εγώ πολύ καλά, διότι ένιωθα την πίεση του tour, της δουλειάς μου. Μου φάνηκε βουνό να συνδυάζω αυτά τα δύο (σ.σ. προσωπική και επαγγελματική ζωή) και πήρα την απόφαση να κάνουμε ένα διάλειμμα» είπε και πρόσθεσε:

«Μετά από δύο-τρεις εβδομάδες κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που με έχει υποστηρίξει πάρα πολύ και όταν προσπάθησε να μου μιλήσει για να συναντηθούμε ένιωσα πόσο έντονη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο» ανέφερε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και χαρακτήρισε «διαφορετική» από όποια άλλη σχέση του στο παρελθόν, τη σχέση του με την Μπαντόσα.

«Κατάλαβα ότι αυτή η σχέση που έχω με την Πάουλα είναι τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη σχέση που είχα στο παρελθόν, νιώθω ότι είναι δικός μου άνθρωπος και καταλαβαινόμαστε. Και αυτό βάζει περισσότερη αξία σε οτιδήποτε κάνω και τη θέλω δίπλα μου όσο πιο συχνά γίνεται. Οπότε ναι, επανασυνδεθήκαμε και είμαστε σε καλή φάση» κατέληξε ο τενίστας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This