Μπουράκ για τη Χαρά του GNTM: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, θέλω να την παντρευτώ» (video)

Must Read

Για τη σχέση του με τη Χαρά Παππά αλλά και για την πρόταση γάμου που της έκανε μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ο Μπουράκ Χακί.

Σε μία από καρδιάς ερωτική εξομολόγηση για την καλλονή του GNTM, ο Τούρκος ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία του με την Χαρά Παππά αλλά και τα εμπόδια που τους παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Δείτε επίσης: Ο Γιάννης Γρόσης είναι ο μεγάλος νικητής του X-Factor (video)

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Συναντηθήκαμε τυχαία και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Χαρά έκανε το πρώτο βήμα» σημείωσε αρχικά και πρόσθεσε για τη διαφορά ηλικίας: «Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Φοβάμαι τα αεροπλάνα, αλλά για να δω τη Χαρά άλλαξα δύο πτήσεις σε μια μέρα. Η Χαρά ήθελε πολύ να γίνει μοντέλο και τη στήριξα στο GNTM».

https://youtu.be/CZ9hCn0-5EY

Τέλος όσον αφορά το μέλλον της σχέσης τους συμπλήρωσε μεταξύ άλλων:

«Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα ζήσουμε στην Ελλάδα ή στην Τουρκία, ο έρωτας θα νικήσει. Ο πατέρας μου ήταν από τον Κομοτηνή. Στη ζωή μου υπάρχει μόνο η Χαρά και θέλω να την παντρευτώ».

https://youtu.be/W7QVz8hcaw0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This