Θύμα κλοπής έπεσε ο Λεωνίδας Κακούρης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης

Must Read

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Άγριες μέλισσες» Λεωνίδας Κακούρης έπεσε θύμα κλοπής το βράδυ της Τρίτης στο φουαγιέ του θεάτρου Άλμα, μόλις μία ημέρα μετά την πρεμιέρα του εκεί με το έργο «Ο Κάτω Παρθενώνας».

Στη σκηνή με τον Χρήστο Σαπουντζή

Ο γνωστός ηθοποιός αντιμετώπισε με ψυχραιμία το δυσάρεστο γεγονός, παρόλο που η τσάντα περιείχε το πορτοφόλι του, προσωπικά έγγραφα, τα κλειδιά του αυτοκινήτου του αλλά και το σενάριο των επόμενων επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς. Ο δράστης δηλαδή στάθηκε διπλά τυχερός, αφού εκτός από χρήματα εξασφάλισε δώρο-bonus τις εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες». Κι όλα αυτά ένα βράδυ μετά την επιτυχημένη επίσημη πρώτη της παράστασής του, στην οποία παραβρέθηκαν σημαντικοί συνάδελφοί του και τον χειροκρότησαν θερμά για την ερμηνεία του, ανάμεσά τους η Κοραλία Καράντη, η Αννα Αδριανού, ο Ηλίας Λογοθέτης και ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ με την κόρη του Σάρα.

Την αποκάλυψη της κλοπής έκανε χθες το πρωί η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό». «Έχει τη συμπαράστασή μας! Του έκλεψαν την τσάντα από το φουαγέ του θεάτρου, τη στιγμή που απομακρύνθηκε για να δώσει μια μικρή συνέντευξη, όπου μέσα είχε όλα του τα χαρτιά, το πορτοφόλι του, είδη πρώτης ανάγκης, όπως οι φακοί επαφής, τα κείμενα της σειράς. Παρακαλούμε ο κλέφτης να μην κάνει spoiler» είπε αστειευόμενη η δημοσιογράφος. Και συνέχισε: «Στενοχωρήθηκε λίγο, αλλά χαμογελάει ακόμη. Ολα έγιναν μέσα σε πέντε λεπτά».

Χωρίς κλειδιά

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σκληρός τσιφλικάς του κάμπου δεν είχε τρόπο ούτε να μπει στο αυτοκίνητό του λόγω και της απώλειας του κλειδιών του, με αποτέλεσμα να το αφήσει στο θέατρο, όπως ο ίδιος ανέφερε στη δημοσιογράφο σε μια σύντομη συνάντησή τους στα καμαρίνια του στούντιο Kάππα. «Ευτυχώς έχω ασφαλίσει το αυτοκίνητο σε περίπτωση που γίνει κάτι κακό. Δόξα τω Θεώ, δεν πάθαμε κάτι» της εκμυστηρεύτηκε ο Λεωνίδας Κακούρης με χαμόγελο.

Δείτε επίσης: Η έκθεση του Γρηγόρη Αρναούτογλου παρουσία φίλων, συνεργατών και τηλεοπτικών «αντιπάλων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This