Opening party με λάμψη και μια φουσκωμένη κοιλίτσα στα εγκαίνια του Green Park Athens

Η εγκυμονούσα Σπυροπούλου μαγνήτισε τα φλας

Must Read

Παρέλαση αστέρων της showbiz και ethnic live από τον διεθνούς φήμης Ελληνα σολίστα Θανάση Βασιλόπουλο στο opening party για τη νέα σεζόν του Green Park Athens, που άρχισε να λειτουργεί στο Πεδίον του Αρεως.

Η Δέσποινα Βανδή, η Φαίη Σκορδά, ο Νίνο, η Ματίνα Ζάρα, ο Γιώργος Καραγκούνης, η Irene Angelopoulos και πολλοί ακόμη celebrities έδωσαν το «παρών» στο event ως προσκεκλημένοι του ιδιοκτήτη του χώρου και γνωστού επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Από το πλευρό του τελευταίου δεν γινόταν να λείπει φυσικά η εγκυμονούσα σύζυγός του Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας καθώς έλαμπε μέσα στο εφαρμοστό ροζ φόρεμά της που διέγραφε τη φουσκωμένη κοιλιά της, αφού η ίδια έχει μπει πια στην τελική ευθεία για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η παρουσιάστρια, η οποία έχει αποκτήσει ήδη έναν γιο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, δήλωσε στις κάμερες πως κρατά το φύλο του δεύτερου μωρού για έκπληξη. Κάποιοι σχολίασαν ωστόσο ότι ίσως η επιλογή του χρώματος του φορέματος στο event να μην ήταν τυχαία. Για να δούμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This