Ο παράνομος γάμος του Τόνυ Σφήνου με… άντρα! (video)

Must Read

Ο Τόνυ Σφήνος μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» και πέταξε τις βόμβες του!

Ο διάσημος παρουσιαστής και showman αναφέρθηκε στους λόγους που τον έχουν αναγκάσει να απέχει από την τηλεόραση αλλά και το νέο παιχνίδι που έχει βασιστεί στο σενάριο της εκπομπής «Παιχνίδια χωρίς Σύνορα», το νέο «Eurogames» που παρουσιάζει ο ο Θέμης Γεωργαντάς.


«Ήθελα να αποτραβηχτώ από την τηλεόραση. Υπήρχαν προτάσεις για διάφορα πράγματα, αλλά δεν ήθελα καθόλου. Μου έγινε πρόταση για την κριτική επιτροπή του YFSF, αλλά τους είπα “όχι παιδιά, ευχαριστώ, δεν θέλω”. Τα “Παιχνίδια χωρίς σύνορα” ήταν ταμάμ για μένα, αλλά φώναξαν τον Θέμη Γεωργαντά…»

Ο αγαπημένος Τόνυ αποκάλυψε ότι έχει κάνει έναν… παράνομο γάμο στο Las Vegas με τον φίλο του όταν βρέθηκαν εκεί για δουλειά και τα βράδια διασκέδαζαν με άφθονο αλκοόλ και τρέλα! 

«Έχω κάνει παράνομο γάμο στο Las Vegas με άντρα. Ήμουν μεθυσμένος, πλέναμε πιάτα με ένα παλικάρι, ήταν Ελληνόπουλο, λέγαμε δυο κουβέντες. Πήγαμε να πιούμε και γίναμε στουπί. Και πήγαμε και παντρευτήκαμε. Ανταλλάξαμε όρκους και πιθανόν και κάποια φιλάκια. Θέλω να τα ξεχάσω αυτά, ελπίζω να ήταν μόνο… φιλάκια», είπε ο Τόνυ Σφήνος και μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους!

Προσοχή στην κατανάλωση αλκοόλ αυτές τις μέρες, για να μην κλαίτε τα απρόσμενα γαμπριάτικα σας…

Δείτε επίσης: Που βρίσκεται σήμερα ο Χρήστος Σαντικάι το μικρό «αστέρι» του Alter (video)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This