Δείτε τα ονόματα που… φλερτάρουν με τη Eurovision

Must Read

Με την είσοδο της νέας χρονιάς, το πιο προσοδοφόρο εμπορικό οπτικοακουστικό προϊόν με την υψηλότερη τηλεθέαση, η Eurovision, θα βάλει φωτιά στην ΕΡΤ!

Η δημόσια μικρή οθόνη δεν θέλει να χάσει το στοίχημα της θεαματικότητας μετά το φιάσκο της Κατερίνας Ντούσκα και του υποτονικού «Better love», το οποίο δεν συγκίνησε ούτε το εγχώριο τηλεοπτικό κοινό ούτε τους φανατικούς τηλεθεατές της Eurovision διεθνώς, και έχει βάλει στόχο την εκρηκτική Καλομοίρα και τον ταλαντούχο Ιαν Στρατή!

Καλομοίρα

Δείτε επίσης: Ο Ίαν Στρατής μιλά για τις «Άγριες Μέλισσες» και το ενδεχόμενο να συμμετέχει στη Eurovision (video)

Ίαν Στρατής

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη γρήγορη λύση της απευθείας ανάθεσης τραγουδιού για τη Eurovision αποφάσισε να ακολουθήσει και η νέα διοίκηση της ΕΡΤ. Στην αρμόδια επιτροπή θα μετάσχουν ο συνθέτης και μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο μουσικός παραγωγός, Γιάννης Πετρίδης.

Ακούγεται έντονα ότι τα στελέχη της ΕΡΤ έκαναν πρόταση στην Καλομοίρα για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision. Ωστόσο, οι επαφές δεν προχώρησαν, καθώς η τραγουδίστρια είναι αφιερωμένη στην οικογένειά της στην Αμερική και δεν μπορεί να λείπει από αυτήν τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως απαιτεί ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, καθώς τα παιδιά της είναι μικρά.

Το επόμενο όνομα που φαίνεται ότι έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι εκείνο της Στεφανίας Λυμπεράκη. Η 17χρονη κοπέλα, που μαγνήτισε τα βλέμματα στα «Mad Video Music Awards 2019» ζει μόνιμα στην Ολλανδία, όπου είναι ήδη είδωλο της pop σκηνής.

Στεφανία Λυμπεράκη

Στην κρατική τηλεόραση βολιδοσκόπησαν και τις διαθέσεις της Μαρίνας Σάττι, εισπράττοντας, όμως, αρνητική απάντηση, καθώς αυτό το διάστημα εργάζεται πυρετωδώς για το νέο της LP, ενώ στη λίστα των υποψηφίων φαίνεται πως βρίσκεται και ο Iαν Στρατής.
Στην Κύπρο τα πράγματα, όσον αφορά τη Eurovision, προχωρούν πιο γρήγορα! Το ΡΙΚ έχει καταλήξει στο όνομα του Σάντρο Νίκολας.

Σάντρο Νίκολας

Αυτός θα είναι ο εκπρόσωπος της Μεγαλονήσου στον επερχόμενο μουσικό διαγωνισμό. Αρχικά, το ΡΙΚ προσέγγισε την Ήβη Αδάμου, αλλά μετά την άρνησή της, αφού έχει γίνει πρόσφατα μητέρα και έχει πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις, στη σκηνή του διαγωνισμού θα ανέβει ο 23χρονος καλλιτέχνης.

Ο Σάντρο γεννήθηκε στο Χάινσμπεργκ της Γερμανίας το 1996 από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Από πολύ νωρίς άρχισε μαθήματα drums και κιθάρας, ενώ στα 15 του ξεκίνησε να γράφει τα δικά του τραγούδια.

Το 2018 συμμετείχε στο «Voice» της Γερμανίας, φτάνοντας, μάλιστα, μέχρι τον ημιτελικό, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε διαγωνίστηκε στο New Wave Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των ανατολικών χωρών, όπου ήταν μεταξύ των φιναλίστ.

Ο νεαρός μιλά άπταιστα την ελληνική γλώσσα και συχνά πυκνά βρίσκεται στη χώρα μας είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικούς λόγους. Φήμες θέλουν την κυπριακή τηλεόραση να προσέγγισε ξανά την Ελένη Φουρέιρα μετά την επιτυχία του «Fuego». Ωστόσο, δεν την έπεισε.

Η τραγουδίστρια, μετά τη δεύτερη θέση που κατέκτησε στη Eurovision και την επιτυχία του «Fuego», έχει γίνει από τις αγαπημένες συμμετέχουσες του θεσμού και μεγάλη σταρ στην Ισπανία.

Στις 12, 14 και 16 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας

Η Ολλανδία θα βάλει τα δυνατά της για να διοργανώσει μια από τις φαντασμαγορικές Eurovision των τελευταίων ετών! Με κεντρικό σύνθημα «Open Up» (ανοίγω και φανερώνω τα συναισθήματά μου), οι υπεύθυνοι για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2020 εργάζονται πυρετωδώς για ένα διαφορετικό σόου.

Μετά τη νίκη του Duncan Laurence με το τραγούδι «Arcade» στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, ο 65ος διαγωνισμός θα διεξαχθεί για πέμπτη χρονιά στην Ολλανδία. Την τελευταία φορά που ο θεσμός είχε φιλοξενηθεί από τη χώρα της τουλίπας ήταν το 1980, ενώ πιο πρόσφατα, το 2012, είχε διεξαχθεί ο Παιδικός Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision.

Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο κλειστό στάδιο και εκθεσιακό κέντρο Ahoy, χωρητικότητας 15.000 θεατών, το οποίο από τα εγκαίνιά του το 1950 έχει φιλοξενήσει πολλές εκθέσεις, συνέδρια, συναυλίες και μουσικά γεγονότα.

Οι δύο ημιτελικοί του διαγωνισμού θα διεξαχθούν στις 12 και τις 14 Μαΐου και ο τελικός στις 16 Μαΐου 2020. Οι συμμετέχουσες χώρες είναι σαράντα μία. Η Βουλγαρία και η Ουκρανία θα επιστρέψουν μετά την αποχώρησή τους το 2019, ενώ το Μαυροβούνιο και η Ουγγαρία αποφάσισαν φέτος να απόσχουν.

Η κλήρωση προκειμένου να προσδιοριστεί σε ποιον ημιτελικό θα συμμετάσχει κάθε χώρα θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020. Παράλληλα ο αρχηγός της αποστολής της Ισπανίας αποκάλυψε πως η EBU συζητάει πιθανές αλλαγές στο σύστημα ψηφοφορίας.

Πάντως, όπως πληροφορηθήκαμε από το τμήμα διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ, η πλειονότητα, δηλαδή το 80% των αποστολών, ψήφισε υπέρ της διατήρησης του τρέχοντος συστήματος για να μη διαταραχτούν περισσότερο οι ισορροπίες, τη στιγμή που οι επικριτές του θεσμού τον κατηγορούν ως μουσικό διαγωνισμό γεωπολιτικών συμμαχιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This