Μαρία Κορινθίου: «Κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους, για να μην παίξω σε μια από τις σειρές της φετινής σεζόν» (video)

Must Read

Η Μαρία Κορινθίου ξέσπασε σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας πως «κάποιοι» προσπαθούν να… φρενάρουν την τηλεοπτική καριέρα της, φροντίζοντας να μείνει εκτός της μικρής οθόνης!

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία, όπως ισχυρίστηκε, απέχει συνειδητά από την τηλεόραση, κατήγγειλε συναδελφικές «τρικλοποδιές» και… πισώπλατα μαχαιρώματα.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ

«Εμαθα εκ των υστέρων ότι κάποιοι φρόντισαν να βάλουν το χεράκι τους, για να μην παίξω σε μια από τις σειρές της φετινής σεζόν», δήλωσε, φανερά ενοχλημένη, η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Τζόρνταν».

«Εχω χρόνια να δουλέψω στην τηλεόραση και είναι επιλογή μου. Μου λείπει η τηλεόραση, αλλά δεν είναι και κάτι που με προβληματίζει. Θυμώνω περισσότερο με αυτά. Δεν στεναχωριέμαι, γιατί τα έχω φάει με το κουτάλι είκοσι χρόνια τώρα που είμαι στον χώρο. Μέσα από κάτι τέτοιες δυσκολίες, εγώ, προσωπικά, βγαίνω πιο δυνατή», ανέφερε στο «TV Eθνος» η σύζυγος του Γιάννη Αϊβάζη.

ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ

Δείτε επίσης: Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλύπτει: Όταν στα 14 μου περνούσα φάση punk, ο πατέρας μου με «απείλησε»! (video)

«Αυτό αποδείχθηκε και με το “Τζόρνταν”. Είναι ένα έργο που πραγματικά ήθελα να κάνω και δεν το ανταλλάσσω με τίποτα» κατέληξε η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε βίντεο από τα παρασκήνια της παράστασης «Τζόρνταν»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This