H ερωτευμένη Κάτια Ταραμπανκό για σκι με τον Γιώργο Λάγιο στην Ελβετία (video)

Must Read

Νέος έρωτας για τη μια από τις δύο νικήτριες του GNTM και όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει. Η Κάτια Ταραμπανκό μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Χαλβατζή, γύρισε νέα σελίδα στη ζωή της και ζει στιγμές χαλάρωσης στο πλευρό του επιχειρηματία και συγγραφέα Γιώργου Λάγιου. Με πολλά instastories, η Κάτια μας ενημερώνει για τις μαγικές διακοπές που κάνει στο πλευρό του συντρόφου της στις χιονισμένες Ελβετικές Άλπεις, δοκιμάζει Fondi και απολαμβάνει ζεστά spa.

Μάλιστα σε μια από τις φωτογραφίες ανέβασε (όλο νόημα) το βιβλίο που έχει γράψει ο αγαπημένος της και έτσι διπλός στόχος επετεύχθη, και διαφήμιση και κουλτούρα. Τελικά με τόσες δραστηριότητες δεν ξέρουμε αν πρόλαβε να το τελειώσει ή απλά παρασύρθηκε και αφέθηκε στη δίνη του έρωτα.


Δείτε επίσης: Ποιοι stars έχουν προσβληθεί από τα «διάσημα» τσιμπούρια της νόσου Lyme

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This