Η 29χρονη κούκλα ανιψιά της Λαίδης Ντι είπε το «ναι» στον 61χρονο πολυεκατομμυριούχο σύντροφό της!

Must Read

Ο έρωτας -λένε- χρόνια δεν κοιτά, κάτι που φαίνεται να ταιριάζει «γάντι» στην περίπτωση της 29χρονης καλλονής «γαλαζοαίματης», λαίδης Κίτι Σπένσερ, η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον 61χρονο πολυεκατομμυριούχο Μάικλ Λιούις από το Κέιπ Τάουν.

Η πανέμορφη ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα είπε το μεγάλο «ναι» στον κατά 32 χρόνια μεγαλύτερο εκλεκτό της καρδιάς της λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όταν εκείνος της έκανε πρόταση γάμου, χωρίς να σκεφτεί καν το γεγονός ότι ο μελλοντικός σύζυγός της είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερος από τον… πατέρα της!

ΛΑΙΔΗ ΚΙΤΙ ΜΕΛΛΩΝ ΣΥΖΥΓΟΣ
Η Λαίδη Κίτι Σπένσερ με τον Μάικλ Λιούις

Ιδιαίτερα επιτυχημένος σχεδιαστής ρούχων με περιουσία 80.000.000 λιρών, ο Λιούις είναι διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα βγάζουν τα προς το ζην Μέγκαν και Χάρι μετά το Megxit

Η νεαρή «γαλαζοαίματη» που δραστηριοποιείται στον χώρο του μόντελινγκ και συνεργάζεται με τον οίκο κοσμημάτων Bulgari, μεταξύ άλλων, πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στη Νότια Αφρική, όπου ο καλός της την αιφνιδίασε, κάνοντας την πρόταση γάμου.

ΛΑΙΔΗ ΚΙΤΙ ΣΠΕΝΣΕΡ ΜΟΝΤΕΛΟ

Πανευτυχής, η Κίτι ενημέρωσε τον πατέρα της -αδελφό της Νταϊάνα- κόμη Τσαρλς Σπένσερ και τη μητέρα της, Βικτόρια Άϊτκεν, ότι αποδέχτηκε την πρόταση του Λιούις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This