Η Κατερίνα Γερονικολού τρώει ό,τι βρει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και δηλώνει «ακαμάτρα» (video)

Must Read

Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία της ταινίας «Για πάντα» όπου πρωταγωνιστεί η Κατερίνα Γερονικολού με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη, τα φλας έχουν πέσει πάνω στο διάσημο ζευγάρι.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» για την επιτυχία που διανύει στον τομέα της τηλεόρασης, του θεάτρου αλλά και του κινηματογράφου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης φυσικά ο δεσμός τους που πλέον τους καθιστά από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. H Kατερίνα δήλωσε ότι δεν υπάρχει ιδανικότερος συμπρωταγωνιστής από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη υποδηλώνοντας τον αμέτρητο θαυμασμό της για το πρόσωπό του, αλλά εφόσον μοιράζονται την προσωπική τους ζωή πέρα από την επαγγελματική πορεία, μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν ήταν τόσο αντικειμενική. 

Στην ερώτηση της δημοισογράφου αν ετοιμάζει ταπεράκια για την δουλειά, αφού λείπουν εκτός σπιτιού πολλές ώρες μαζί, η ίδια δήλωσε: «Είμαι ακαμάτρα εγώ και δεν υπάρχουν ούτε ταπεράκια, ούτε τίποτα. Ο,τι βρούμε τρώμε. Κάποτε ο Λάμπρος Βακιάρος μας μαγείρεψε και τον ερωτευτήκαμε και οι δύο, του ζητήσαμε να μείνει στο σπίτι μαζί μας.»

Δείτε επίσης: Η φάρσα του Γιάννη Χαλβατζή σε δημοσιογράφο με όπλα και μπράβους (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This